Uşak’ta yağmurlu geçecek hafta sonu için etkinlik önerileri

Uşak’ta yağmurlu geçecek hafta sonu için etkinlik önerileri
GİRİŞ

Hafta sonu ne yapacağını bilemeyen Uşaklı vatandaşlar için 3 etkinlik önerimiz var. İşte hafta sonu sizi bekleyen sergi, konser ve tiyatro oyunu…

Uşak’ta yağmurlu geçecek hafta sonu için sıkılmadan vakit geçirebileceğiniz birçok etkinlik var. Kültür, sanat ve eğlenceyi bir arada sunan bu etkinliklerden bazılarını sizin için derledik.

Yağmurlu havaya aldırmadan hafta sonunu keyifli geçirmek isteyenler için Uşak, birçok fırsat sunuyor. İşte bu etkinliklerden bazıları.

TARİHİ UŞAK HALILARI SERGİSİ

Uşak Belediyesi, şehrin tarihine ve dokusuna ışık tutan bir sergiye ev sahipliği yapıyor. “Tarih Boyunca Uşak Halısı” adlı sergide, geçmişten günümüze Uşak halılarının örnekleri, motifleri ve hikayeleri gözler önüne seriliyor. Sergi, Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde 10 Aralık’a kadar ziyaret edilebilir. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, tüm Uşaklıları bu güzel sergiye davet etti.

ZEKİ MÜREN’İ ANMA KONSERİ

Türk müziğinin en büyük isimlerinden biri olan Zeki Müren, Uşak’ta anılıyor. Uşak Neva Musiki Derneği Türk Müziği Korosu, Zeki Müren’in unutulmaz eserlerini seslendirecek. Konser, 10 Aralık 2023 Saat 20:00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Biletler 40 TL olarak belirlendi ve Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktası’ndan temin edilebilir.

HAYBEDEN GERÇEKÜSTÜ AŞK TİYATRO OYUNU

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” adlı kitaptan uyarlanan iki kişilik komedi oyunu, Uşak’ta tiyatro severlerle buluşuyor. Oyun, kadın erkek ilişkisinin başlangıcından bittiği yere kadar olan süreci mizahi bir dille anlatıyor. Oyun, 10 Aralık 2023 Saat 20:00’da Uşak Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Oyunun yazarı Yılmaz Erdoğan, yönetmeni Edip Tüfekçi, oyuncuları Melisa Varol ve Ali Okumuş. Oyunun 2 perde olduğu ve kamera ile çekim yapmanın yasak olduğu hatırlatıldı.

KAYNAK: UŞAK HABER