Uzman klinik psikologdan altın değerinde tavsiye! İlişkide aldatmaları bu şekilde anlamak mümkün!

Uzman klinik psikologdan altın değerinde tavsiye! İlişkide aldatmaları bu şekilde anlamak mümkün!
GİRİŞ

İlişkide aldatıldığını düşünenler için altın değerinde tavsiyelerde bulunan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ilişkide aldatma sinyallerinin neler olduğunu duyurdu. İşte detaylar…

Uzman klinik psikologdan altın değerinde tavsiye! İlişkide aldatmaları bu şekilde anlamak mümkün! - Günümüzde tüm ilişkilerde aldatmalar giderek artıyor. Çiftler ise aldatılıp aldatılmadıklarını anlamak için neler yapmaları gerektiği konusunda zaman zaman bocalayabiliyor. Dürüstlüğün ortadan kalkmasının ardından güven zedelenmesi de ortaya çıkıyor.

İlişkilerde aldatmalara yönelik önemli değerlendirmelerde bulunan Klinik Psikolog Esra Ezmeci ise her zaman çiftlerin birbirine karşı açılmalarının en iyi yol olduğunu ifade ediyor. İlişkilerin en temel kuralı olan dürüstlüğün ve sadakatin ortadan kalkması büyük sorunlara neden olabiliyor.

BU SİNYALLER ALDATMAYA İŞARET EDİYOR OLABİLİR!

İlişkilerde çiftlerin birbirine karşı gösterdikleri davranışlarda görülecek bazı değişimler özellikle aldatmalara karşı ilk sinyalleri veriyor olabilir. Konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci ise bu konuya dair kendi görüşlerini paylaştı.

Özellikle ilişkilerde aninden ilgi alanlarında kesin dönüşlerin görülmesinin önemli bir belirti olduğu ifade ediliyor. Örneğin daha düne kadar spor yapmaktan hoşlanmayan bir kişinin aniden spora başlaması gibi uç örnekler bu kapsamda yer almaktadır.

Bir diğer önemli gösterge ise aldatma ile ilgili yüzleşmeye, konuşmaya karşı yüksek öfke gösterilmesidir. En ufak bir aldatma imasında bile yüksek tepkilerin gelmesi aldatma sinyallerinin ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

EN BÜYÜK FARK CİNSELLİKTE GÖRÜLÜYOR!

İlişkinin gidişatında her zaman belirleyici unsur olan cinsellik ilk sırada yer alıyor. Aldatmaya dair ilk sinyallerde cinsel yaşamda görülecek bazı değişimler ile tespit edilebilir. Cinsellikten kaçınma, monotonlaşma ya da heyecan, ilgi duymama gibi sorunların görülmesi doğrudan aldatma işareti olmasa da bunun da bir nedeni olarak ortaya çıkabilir.

KAYNAK: UŞAK HABER