Veda Mektubu oyuncuları! Veda Mektubu konusu gerçek hikaye mi?

Veda Mektubu oyuncuları! Veda Mektubu konusu gerçek hikaye mi?
GİRİŞ

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Veda Mektubu, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Veda Mektubu oyuncu kadrosu, konusu ve daha fazlası…

Televizyon dizilerini yakından takip edenler için Veda Mektubu dizisi öne çıkmaya başladı. Sosyal medyada adından sık sık söz ettiren dizinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. Kanal D ekranlarından yayınlanması beklenen Veda Mektubu dizisi uyarlama mı? Geniş bir izleyici kitlesine hitap eden Veda Mektubu ilk fragmanı ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım’ın yer aldığı Veda Mektubu dizisi gündemden düşmüyor. Kanal D’nin yeni dizisi Veda Mektubu fragmanı yayınlandıktan sonra büyük ilgi gördü. Most Production imzalı dizinin oyuncu kadrosu ve konusu merak konusu oldu.

VEDA MEKTUBU KONUSU NEDİR?

Dizi severlerin merakla beklediği Veda Mektubu dizisinin yeni bölümü şimdiden heyecan yarattı. Hikayesini Gamestory’nin senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizi büyük ilgi gördü. Veda Mektubu dizisinin konusu da sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı Alanur, Selim Bayraktar’ın canlandırdığı Ziya’dan yıllar önce bir mektupla ayrıldıktan sonra bir araya gelir.

İkilinin çocukları birbirine aşık olunca ister istemez aynı ortama girerler ancak aralarında büyük hesaplaşma yaşanır. Ziya ve Alanur’un ayrılmasının sebebi olan Seher, oğluna söz geçirip onu düştüğü aşktan vazgeçirmenin yollarını aramaya başlar. İki aile arasında genç aşıklar üzerinden başlayıp sürekli artan bir hesaplaşma yaşanır.

VEDA MEKTUBU OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Veda Mektubu dizisi merak uyandırdı. Kanal D ekranlarından yayınlanması beklenen dizinin ilk bölüm fragmanı çok beğenildi. Veda Mektubu dizisinin yaşanmış bir hikayeden uyarlandığı belirtiliyor. Veda Mektubu oyuncu kadrosu içinde ekranların sevilen isimleri yer alıyor: Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Asya Kasap, Kerem Alp Kabul, Elif Uslusoy, Deniz Altan, Ahmet Kaynak, Elena Viunova.

KAYNAK: UŞAK HABER