Vücut Tipine Uygun Pantolon Seçimi Nasıl Olmalı?

Vücut Tipine Uygun Pantolon Seçimi Nasıl Olmalı?
GİRİŞ

Birçok kişinin merak ettiği şeylerden biri de vücut tipine göre pantolon nasıl seçilir sorusudur. Özellikle vücut tipine göre giyinip bu noktada tarzınızı ön plana çıkarabilmek en önemli noktalardan biridir.

Vücut tipinize uygun olarak en uygun olan pantolonu seçerek şık ve etkileyici görünüme kolay bir şekilde kavuşabilirsiniz.

Dikdörtgen Vücut Tipine Uygun Giyinmek

Bu tarz vücut hatları düz vücut tipidir. Vücudun üstü ve 6 aynı oranda incedir. Bu vücut tipi için her tarzda ve her renkte de sendeki pantolonlar uygun olacaktır. Doğru bir üst giyim ile düşük hayal pantolonlar belinize daha da ince göstermenizi sağlayacaktır.

Armut Vücut Tipi Pantolon Seçimi

Bu tarz vücut tiplerinde özellikle kalça bölgesi geniş üs bölgesi dar olan vücut tipi olarak karşımıza çıkmaktadır. En son pantolon seçimleri ise boru paça pantolon ve koyu renge sahip olan pantolonlar olacaktır. Özellikle de bu noktada pantolonun üzerine de renkli ve desenli bir bluz gömlek ya da tişört tercih edilebilir ve dikkatli olarak alt bölgelerden üst belgeye göre dikkat çekebilir. Özellikle bu modeller renkli desenli pantolonları ve havuç modelleri tercih etmemelidir.

Elma Vücut Tipi

Vücudunun üst bölgesi geniş olup alt bölgesine dardır. Bu tarz vücut tiplerinde alt bölgesi ince olduğu için genel olarak her tür pantolon giyebilmek mümkün olacaktır. Özellikle bu noktada seçimler arasında havuç pantolon ya da detaylı pantolonlar tercih edilebilir. Özellikle pantolonun üstüne giyilecek olan parçalar dökümlü l zayıf gösterecek modeller arasında olup özellikle koyu renklerde olmasına dikkat edilmelidir.

Kum Saati Vücut Tipi

En ideal vücut tipi olarak karşımıza çıkıp en ideal pantolonlar bol paçalar ya da düşük beller oynanabilir söylenebilir. Bu tarz ürünlerde özellikle havuç modeller kalçanızı daha geniş göstereceğim uzak durulması gereken modeller arasında yer almaktadır. Dengeli bir kombiyle şıklık en kısa sürede ya böylelikle etkileyici modeller ve yetersiz korteks kolay bir şekilde ortaya çıkarılabilir. Vücut tipine uygun pantolon seçme oldukça kolaydır.

KAYNAK: UŞAK HABER