Yanık Tende Mayo ve Bikini İzi Nasıl Kapatılır, Nasıl Geçer?

Yanık Tende Mayo ve Bikini İzi Nasıl Kapatılır, Nasıl Geçer?
GİRİŞ

Yaz tatili her ne kadar güzel olsa da şüphesiz en istenmeyen yanlarından birisi de mayo ve bikini izleri oluyor.

Yanık tende mayo izlerinin geçmesi için ne yapılır sorusu son dönemde bir hayli fazla soruluyor. Mayo izlerini geçirmek sanıldığı kadar zor olmamakla birlikte muhakkak çözülmesi gereken bir konudur. Çünkü mayo izleri için bir şey yapılmadığı durumlarda kalıcı olma durumu söz konusu olabilir. Görsel açıdan hoş görünmeyen belirgin mayo izleri varsa o zaman birkaç adım aracılığıyla tüm problemleri ortadan kaldırabilirsiniz. Nasıl bir yol izlemeliyim diyorsanız yapacağınız işlemler son derece basittir. Bunlar;

bikini-izleri-nasil-gecer-1.jpg

Mayo Bikini İzlerini Geçirme Yolları

Yanık tende mayo bikini izleri renk uyumsuzluğuna neden olduğundan dolayı görsel açıdan güzel görünmüyor. Bu sebeple çok daha güzel görünmek isteyenler mayo bikini izlerini nasıl geçirebilirim diye bir arayış içerisine girmektedir. Mayo izleri ne yazık ki önlem alınmadığı durumlarda çok daha fazla kalıcı hale gelmeye başlayabilir. Cildinizde bundan sonra kötü görüntüye maruz bırakacak izlerin olmasını istemiyorsanız o halde mayo bikini izlerini geçirmeye yardımcı olacak yolları seçmeniz gerekiyor. Özellikle bu tür mayo bikini izleri açık tenli olanlarda çok daha sık şekilde görülme durumundadır.

bikini-izleri-nasil-gecer-2.jpg

Yanık Tendeki Mayo İzlerinden Limon Suyuyla Kurtulun

Yanık teninizde göze batan mayo izlerinizden sorunsuz şekilde kurtulmak istiyorsanız o halde çok kolay şekilde istediklerinizin gerçekleşmeye başlamasını sağlayabilirsiniz. Limon suyunu birkaç damla kadar olacak şekilde pamuğa damlatmalısınız. Daha sonrasında yanık teninizdeki mayo izlerinin olduğu kısma limon suyunu sürebilirsiniz. Limonun içerisinde yer alan doğal asit, yanık tenin beyazlamasına yardımcı oluyor. Bu sebeple iz olan yerlere sürdüğünüz zaman çok daha uyumlu bir renk tonuna sahip olması mümkün olacaktır. Fakat limon suyunu kullanacak olanların bazı dikkat etmesi gereken hususlar var. Özellikle cildi hassas olan kişilerin bunu uygulaması doğru olmayacaktır.

bikini-izleri-nasil-gecer-3.jpg

Salatalık Suyuyla Bikini İzlerini Yok Etme

Salatalık suyunda da beyazlatıcı bir etki durumu söz konusudur. Bu sebeple mayo ve bikini izlerini geçirme için bir başka destek alabilecek olduğunuz çözüm yollarından biri olarak karşımıza salatalık suyu çıkıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER