Yasak Elma bu akşam var mı? Yasak Elma final bölümü ne zaman?

Yasak Elma bu akşam var mı? Yasak Elma final bölümü ne zaman?
GİRİŞ

Fox TV ekranlarının sevilen yapımlarından Yasak Elma, kısa süre önce final yapma kararı aldı. Peki, Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Yasal Elma bugün var mı? İşte yanıtı…

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren Yasak Elma dizisi kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Ekranların en uzun soluklu yapımlarından biri haline gelen dizinin kısa süre önce final yapma kararı alması ise hayranlarını bir hayli üzdü.

14 Mayıs’tan itibaren seçim sürecinin başlaması ve 28 Mayıs’ta da ikinci tur seçimlerinin yapılmasının ardından birçok kanalda seçim gündemi nedeniyle diziler bir süre ara vermişti. 29 mayıs Pazartesi gününde ise Fox TV yayın akışında Yasak Elma dizisinin yer almaması soru işaretlerine neden oldu.

YASAK ELMA 29 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ VAR MI?

Yasak Elma dizisinin 6 sezondur başarılı şekilde devam eden ekran macerası 177’inci bölümü ile son bulacak. Her hafta pazartesi günü ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 29 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelmesi beklenen yeni bölümü ise tartışma yarattı.

Bu akşam yayınlanması beklenen final bölümünün ertelendiği aktarıldı. 29 Mayıs İstanbul’un Fethi nedeniyle Fox TV ekranlarında bu akşam Fetih 1453 filminin yer aldığı görüldü. Yasak Elma dizisinin ne zaman final yapacağı konusu ise merak ediliyor.

YASAK ELMA FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yasal Elma dizisinin heyecanla beklenen final bölümünün bugün yayınlanması bekleniyordu. Dizinin bu gün ekrana gelmesi beklenen final bölümünün ertelendiği aktarıldı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin büyük finalinde konut oyuncular da yer alacak. Nazım rolüyle İsmail Demirci’nin yanı sıra, Buse İskenderoğlu, Nazım’ın nişanlısı rolüyle Ahu karakterine hayat verecek.

KAYNAK: UŞAK HABER