Yeni dizi Tetikçinin Oğlu sosyal medyayı salladı! Tetikçinin Oğlu konusu ve oyuncuları

Yeni dizi Tetikçinin Oğlu sosyal medyayı salladı! Tetikçinin Oğlu konusu ve oyuncuları
GİRİŞ

Fox TV’nin yeni dizisi Tetikçinin Oğlu ilk fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada çok konuşulan dizide ünlü sevilen oyuncular başrolde! Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman başlıyor?

Yeni dizi Tetikçinin Oğlu sosyal medyayı salladı! Tetikçinin Oğlu konusu ve oyuncuları - Başrollerinde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh gibi ekranların en sevilen oyuncularına yer veren Tetikçinin Oğlu dizisi henüz ekranlara gelmeden sosyal medyayı salladı. Geniş bir hayran kitlesine sahip oyuncuların canlandırdığı iki karakter arasındaki gerilim daha ilk bölümden seyirciye yansıdı. Bunun üzerine dizi severler “Tetikçinin Oğlu ne zaman başlayacak?” ve “Tetikçinin Oğlu konusu ne?” gibi sorularla dizi hakkında araştırmalara başladı.

Ekranların en sevilen simalarından Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’un başrolünü paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinin ilk fragmanı ekranlara geldi. Heyecanla beklenen yeni dizi Fox TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor.

tetikcinin-oglu-1.jpg

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Ünlü oyuncular Timuçin Esen ile Şevket Çoruh’u ilk kez bir araya getiren dizide İskender’in (Şevket Çoruh) oğlu bir kazada hayatını kaybeder. Bu kazaya sebebiyet vermesiyle suçlanan kişi ise Korkmaz’ın (Timuçin Esen) 22 yıl önce kaybettiği ve yıllardır aradığı oğludur. Metin (Genco Özak) adındaki bu çocuğun peşine düşen İskender, karşısında eski dostu Korkmaz’ı bulur. Artık iki dost karşı karşıya mücadele eder, biri oğlu öldüğü için diğeri ise oğlu ölmesin diye...

tetikcinin-oglu-2.jpg

TETİKÇİNİN OĞLU OYUNCU KADROSU

Henüz ilk bölüm fragmanı ile sosyal medyayı sallayan Tetikçinin Oğlu dizisi heyecanla bekleniyor. Fox TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak yapımın yayın tarihi netlik kazanmadı. Şevket Çoruh’un yeni dizisi Tetikçinin Oğlu ilk bölüm tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak. Dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ile Emre Aybek üstleniyor.

O3 Medya ve Same film ortaklığında ekranlara gelen Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh ve Timuçin Esen dışında şu oyuncular yer alıyor: Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan

KAYNAK: UŞAK HABER