Yüz Yıllık Mucize dizisi ne zaman? Yüz Yıllık Mucize oyuncu kadrosu ve konusu

Yüz Yıllık Mucize dizisi ne zaman? Yüz Yıllık Mucize oyuncu kadrosu ve konusu
GİRİŞ

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin gibi sevilen oyuncuların bulunduğu Yüz Yıllık Mucize yayın tarihi belli oldu. Heyecanla beklenen Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları ve konusu…

Yüz Yıllık Mucize dizisi ne zaman? Yüz Yıllık Mucize oyuncu kadrosu ve konusu - Türk dizilerini yakından takip edenlerin son dönemdeki gözdesi Yüz Yıllık Mucize oldu. Sosyal medyada en çok konuşulan yapımlardan Yüz Yıllık Mucize dizisi araştırılıyor. Heyecanla beklenen yapımla ilgili bazı bilgiler netleşmeye başladı. Yüz Yıllık Mucize dizisi ne zaman başlayacak?

Türk televizyonlarının en çok aranan simalarından Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’i başrollerinde bir araya getiren Yüz Yıllık Mucize dizisi heyecan yarattı. Yeni dizinin ilk fragmanı yayınlandıktan sonra sosyal medyada gündem oldu. Dizinin takipçileri Yüz Yıllık Mucize dizisi gerçek hayat hikayesi mi sorusunu araştırarak dizinin konusunu merak etti. Yüz Yıllık Mucize dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu netlik kazandı.

yuz-yillik-mucize2.jpg

YÜZ YILLIK MUCİZE DİZİSİNİN KONUSU

Son dönemde en çok heyecan yaratan dizilerin başında gelen Yüz Yıllık Mucize adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. Henüz yayın hayatına girmese de Yüz Yıllık Mucize konusu merak edildi. Heyecanla beklenen dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Yüz Yıllık Mucize dizisi, yüz yıl boyunca yaşamasına rağmen hala genç görünen bir adamın hayatına genç bir kadının dahil olmasıyla yaşanacakları anlatıyor.

yuz-yillik-mucize3.jpg

YÜZ YILLIK MUCİZE OYUNCU KADROSU

Star TV ekranlarının yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize ilk fragmanıyla seyirci karşısına çıktı. Heyecan yaratan fragmanın sonrasında diziyle ilgili araştırmalar hız kazandı. Yüz Yıllık Mucize dizisinin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu ve Ebru Şahin gibi sevilen oyuncular başrolde yer alıyor. Yan rollerde ise Zerrin Tekindor, Gözde Seda Altuner, Ecem Çalhan, Yalçın Hafızoğlu, Necip Memili ve Ayşegül Cengiz rol alacak.

yuz-yillik-mucize1.jpg

YÜZ YILLIK MUCİZE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

OGM Pictures yapımcılığında ekranlara gelecek Yüz Yıllık Mucize dizisi Star TV ekranlarından seyirci karşısına çıkacak. Dizide 130 yaşındaki Ali Tahir’in hikayesi anlatılırken 1. bölüm fragmanı büyük ilgi gördü. Yüz Yıllık Mucize dizisi ilk bölümüyle 16 Mart 2023 Perşembe gününde Star TV ekranlarından izleyiciyle buluşacak.

KAYNAK: UŞAK HABER