Bankaya borcu olanlar için büyük fırsat! Yapı Kredi 60.000 TL borç transferi kredisiyle ödemede kolaylık sağlıyor

Bankaya borcu olanlar için büyük fırsat! Yapı Kredi 60.000 TL borç transferi kredisiyle ödemede kolaylık sağlıyor
GİRİŞ

Bankalara yüklü borcu olup da ödemekte zorlananlar için kaçırılmayacak fırsat gündeme geldi. Ocak ayında borcunu Yapı Kredi bankasına taşımak isteyenlere düşük faizli 60 bin TL kredi desteği verilecek…

Türkiye bankacılık sektörünün önde gelen özel bankalarından Yapı Kredi bireysel müşterileri için cazip kampanyalar yapmaya devam ediyor. Bankanın tüketici kredilerinde sunduğu avantajlı seçenekler arasında Borç Transferi Kredisi de yer alıyor. Bu kampanya hakkında güncel bilgileri paylaşan Yapı Kredi’nin kurumsal internet sitesindeki duyuruya göre 60 bin TL kredi desteği verilecek. Başka bankalara olan kredi veya kredi kartı borçlarını ödemekte zorlananlar bu sayede borcunu Yapı Kredi’ye taşıma avantajından yararlanabilecek.

Yapı Kredi Borç Transferi Kredisi Nedir?

Son dönemde hızla artan fiyatlar ve hayat pahalılığı pek çok vatandaşı borç batağına sürükledi. Özellikle eğitim, sağlık veya ev harcamalarında yüklü rakamlar altına girmek istemeyenler kredi kartı ve ihtiyaç kredisi gibi seçenekleri değerlendirdi. Ancak bu borçların ödeme sürecinde bütçesini bir türlü ayarlayamayan ve zorlananlara çözüm Yapı Kredi’den geliyor. Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Yapı Kredi bankasının Borç Transferi Kredisi borçlulara kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Yapı Kredi borç transferi kredisiyle ilgili tüm detaylar bankanın kurumsal internet sitesi üzerinden duyuruldu.

Yapı Kredi Borç Transferi Kredisi Faiz Oranı Ne Kadar?

Bankadan kredi çekmek isteyenlerin dikkat ettiği ilk nokta doğal olarak kredi faiz oranları oluyor. Geniş bir müşteri kitlesine hitap eden Yapı Kredi, başka bankalara olan borcunu ödemeyenler için nakit desteği sunarak aslında borçlara yapılandırma fırsatı sağlıyor. Müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleri ile adından sık sık söz ettiren Yapı Kredi’nin borç transferi kredisi faiz oranı belli oldu.

Buna göre Yapı Kredi’ye borç taşıyıp bütçesine uygun koşullarda ödeme imkanına ulaşmak isteyenler vade sayısına göre farklı faiz oranlarıyla karşılaşıyor. Bankanın resmi web sitesindeki bilgilere göre 12 ay vade seçenler için aylık faiz oranı yüzde 2.54 olarak belirlendi. Ancak borcunu 24 ay vade ile ödemek isteyenlere ise aylık yüzde 2.64 oranında faiz uygulanacak.

Yapı Kredi 60.000 TL Borç Transferi Kredisi Hesaplama

Borçlarını tek bir bankanın çatısında toplamak isteyenler düşük faiz ve esnek ödeme seçenekleri sunan Yapı Kredi bankasını tercih ediyor. Önde gelen özel bankalardan biri olan Yapı Kredi’nin resmi web sitesinde 60 bin TL limitli borç transferi kredisi için hesaplama tablosu bulunuyor.

Yapı Kredi müşterileri 60 bin TL krediyi 12 ay vade seçeneğiyle çektiğinde aylık 6 bin 90 TL ödeyerek 1 yılın sonunda bankaya toplamda 73 bin 90 TL ödeme yapmış oluyor. Öte yandan 21 ay vadeli kredi çekenler ise ayda 3 bin 658 lira taksitlerle bankaya toplamda 87 bin 799 TL geri ödemiş oluyor.

KAYNAK: UŞAK HABER