Final yapmadan ekranlara veda etmişti! Arka Sokaklar tekrar mı başlayacak? Hayranlarını sevindiren haber!

Final yapmadan ekranlara veda etmişti! Arka Sokaklar tekrar mı başlayacak? Hayranlarını sevindiren haber!
GİRİŞ

Televizyonların en uzun soluklu yapımlarından Arka Sokaklar kısa süre önce sessiz sedasız yayın hayatına son verdi. Dizi hakkında yeni iddialar ise dikkat çekiyor. Yeniden başlayacak mı?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar kısa süre önce yayından kaldırmıştı. Dizi hakkında ortaya atılan çarpıcı bir iddia ise dizinin hayranlarında merak uyandırdı. Dizinin bir anda bitmesinden büyük üzüntü duyan hayranları ise dizinin yeniden döneceği iddiaları karşısında bir hayli sevindi.

Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çeken hikayesiyle tüm zamanların en çok izlenen ve en uzun soluklu yapımlarından biri olmayı başaran Arka Sokaklar, Kanal D ekranlarında final bile yapmadan yayından kaldırılmıştı. Dizide Rıza Baba karakterine hayat veren usta oyuncu Zafer Ergin ise çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

ARKA SOKAKLAR FİNAL YAPTI MI?

Kanal D ekranlarında Cuma akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan Arka Sokaklar, final bile yapmadan ekranlara veda etmişti. Konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Zafer Ergin, dizinin bir anda bitmesinin kendilerini üzdüğünü ve son derece şaşırttığını dile getirdi.

Final bölümü olmadan yaygından kaldırılan dizi akıllarda soru işaretlerine neden oldu. Dizinin final yapmamasının ise yeniden ekranlara dönebileceği iddialarının ortaya çıkmasında neden oldu. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümlerinin gelip gelmeyeceği ise merak ediliyor.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Arka Sokaklar dizisinin Kanal D İç Yapımlar tarafından Erler Film’den Arka Sokakların yayın haklarının alınmak istendiği ifade edildi. Bu kapsamda Kanal D İç Yapımlar ve Erler Film arasında anlaşma sağlanması halinde Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümlerinin ekrana gelmesi de mümkün olabilir.

Cuma akşamları Kanal D ekranlarında geniş bir izleyici kitlesi ile buluşan Arka Sokaklar’ın yayın hakkının el değiştirmesi hakkında efsanenin kaldığı yerden devam edebileceği ifade ediliyor. Dizinin final bölümünün ekrana gelmemesinin ise bundan kaynaklı olduğu aktarılıyor. Gelen yeni haberler sonrasında dizinin yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağı ise merak edilmeye başladı.

KAYNAK: UŞAK HABER