Uşak’ta gençlere yönelik eğitim fırsatları! Bu 4 kursla kendinizi geliştirin

Uşak’ta gençlere yönelik eğitim fırsatları! Bu 4 kursla kendinizi geliştirin
GİRİŞ

Uşak Gençlik Merkezi ve Uşak Üniversitesi Genç Ofisi, gençlere yönelik çeşitli eğitim fırsatları sunuyor. İşte açıklanan o dört eğitim ve detayları.

Uşak’ta verilecek olan bilgisayar işletmenliği, hat tezhip Ebru minyatür sanatı, diksiyon ve Rusça eğitimleri, gençlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Sosyal medyadan yapılan duyurularla kursların ne zaman açılacağı, kimlerin katılabileceği gibi bilgiler belli oldu.

BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ EĞİTİMİ

Bilgisayar işletmenliği eğitimi, 29 Ocak 2024 - 13 Mart 2024 tarihleri arasında hafta içi her gün saat 13.00 - 16.00 arasında Uşak Gençlik Merkezi’nde verilecek. Eğitim, bilgisayar kullanımı, ofis programları, internet ve e-posta gibi temel konuları kapsayacak. Eğitime katılmak isteyenlerin şahsen Uşak Gençlik Merkezi’ne başvurmaları gerekiyor.

HAT TEZHİP EBRU MİNYATÜR SANATI EĞİTİMİ

Hat tezhip Ebru minyatür sanatı eğitimi, 14-29 yaş arasındaki kursiyerler için geçerli olup, Uşak Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek. Eğitim, Türk kültürünün önemli sanat dallarından olan hat, tezhip, Ebru ve minyatür sanatlarının tarihçesi, teknikleri ve uygulamalarını içerecek. Eğitime katılmak isteyenlerin şahsen Uşak Gençlik Merkezi’ne başvurmaları gerekiyor.

DİKSİYON EĞİTİMİ

Diksiyon eğitimi, 5 Şubat 2024 - 1 Nisan 2024 tarihleri arasında pazartesi günleri saat 10.00-12.00 arasında Uşak Gençlik Merkezi’nde yapılacak. Eğitim, ses, nefes, tonlama, vurgu, telaffuz, anlatım ve beden dili gibi konularda katılımcılara bilgi ve beceri kazandırmayı hedefliyor. Eğitime katılmak isteyenlerin şahsen Uşak Gençlik Merkezi’ne başvurmaları gerekiyor.

RUSÇA EĞİTİMİ

Rusça eğitimi, 14-29 yaş arası gençler için geçerli olup, Uşak Gençlik Merkezi ve Uşak Üniversitesi Genç Ofisi’nde gerçekleştirilecek. Eğitime katılmak isteyenlerin şahsen Uşak Gençlik Merkezi veya Uşak Üniversitesi Genç Ofisi’ne başvurmaları gerekiyor.

Bu eğitimlere katılmak isteyen gençlerin acele etmeleri ve başvurularını en kısa sürede yapmaları tavsiye ediliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER