150 bin TL borç kapatma kredisi kredi şartları neler? ING Bank, Yapı Kredi, QNB…

150 bin TL borç kapatma kredisi kredi şartları neler? ING Bank, Yapı Kredi, QNB…
GİRİŞ

Banklardan borçları olan vatandaşlara uygun borç kapatma kredisi kampanyaları duyuruldu. 150 bin TL borç kapatma kredisi şartları neler? ING, QNB, Garanti, Yapı Kredi faiz oranları…

Türkiye’de son yıllarda artan enflasyon ve nakit ihtiyaçları vatandaşların banklara olan borçlarını da artırdı. Bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak isteyen pek çok kişi ise borç kapatma kredilerine yöneliyor.

Uygun faiz oranları ve geri ödeme seçeneklerinden yararlanarak borçlarını kapatmak isteyenlere bankacılık sektörünün önde gelen bankalardan uygun borç kapatma kredisi kampanyaları duyuruldu.

2023/03/27/para-1.jpg

ING BANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ ŞARTLARI NELER?

ING Bank tarafından kredi borçlarını kapatmak isteyenlere uygun faiz ve geri ödeme koşulları ile borç kapatma kredisi sağlanıyor. Borç Transferi Kredisi kapsamında sunulan kredide faiz oranları ise yüzde 2,69 olarak belirlendi.

36 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı kredide faiz oranları kredi notu, vade ve kredi miktarına göre değişiyor. 150.000 TL borç transfer kredisi için yapılan örnek hesaplamada ise 12 ay vadede aylık 15 bin 639 TL taksit hesaplama yapılıyor.

2023/02/21/para-2.jpg

QNB FİNANSBANK BORÇ TRANSFER KREDİSİ

Esnek ve uygun ödeme koşulları ile kredi taşıma olanaklarından yararlanarak borçlarını tek çatı altında toplamak isteyenlere QNB Finansbank tarafından uygun koşullar sağlanıyor. Karşı bankalara ücretsiz havale imkanın da yer aldığı kredi kapsamında 70 bin TL kredi için aylık yüzde 2,59 faiz oranları ile örnek hesaplama tablosuna göre 7 bin 187 TL taksitle kredi geri ödemeleri yapılabilecek.

2023/02/27/para-6.jpg

YAPI KREDİ BORÇ TRANSFER KREDİSİ

Özel indirimli faiz oranlarından yararlanarak borç transfer kredisi ile Yapı Kredi Bankası tarafından da vatandaşların tüm borçlarının rahatça kapatmaları sağlanıyor. Bu kapsamda Yapı Kredi Bankası Borç Transfer Kredisi kapsamında 70.000 TL kredi için 12 ay vadede aylık yüzde 3,75 faiz oranları uygulanıyor. Örnek hesaplamaya göre bu kredide aylık taksit oranlar ise 7.836 TL olarak belirlendi. Diğer bankalara olan kredi borçlarının transfer edilmesiyle uygun kapatma kredisi kullanılabiliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER