2024’e zengin girmek isteyen Uşaklılar için Milli Piyango bilet fiyatları netleşti

2024’e zengin girmek isteyen Uşaklılar için Milli Piyango bilet fiyatları netleşti
GİRİŞ

Yeni yılda gerçekleşecek olan yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanmak için bilet alacak Uşaklılara bilet fiyatlarına ilişkin açıklama Milli Piyango’dan geldi.

Yeni yıl yaklaşırken, Türkiye’nin dört bir yanında da kutlama hazırlıkları şimdiden başladı. Eğlence mekanları yeni yıl menüsü için hazırlıklarını yapıp, sanatçı anlaşmaları peşinde koşarken; yeni yıla zengin girmek isteyenlerin hayallerini süsleyen Milli Piyango biletleri de satışa hazırlandı. Bu kapsamda kentimizde de tüm Türkiye ile birlikte aynı anda satışa çıkacak olan Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi bilet fiyatları geçtiğimiz gün itibariyle netleşti.

Yeni yılın ilk saatlerine zengin girmek isteyenlerin yöneleceği Milli Piyango’nun çekilişine sayılı günler kala Uşaklıların alacağı Milli Piyango bilet fiyatı da belli oldu. Çeyrek, yarım ve tam olmak üzere üç ayrı kategoride satışa çıkacak olan Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi bilet fiyatları bu hafta itibariyle netleşirken; piyangoyu kazananın alacağı tam ikramiye tutarı da netleşti. Peki Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları ne kadar, kaç TL?

BU YILIN BÜYÜK İKRAMİYESİ TAM 400 MİLYON TL

Milli Piyango tarafından 2024 yılı için yapılacak yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi netleşti. Bu sene ikramiyede çıtayı yükselttiği görülen Milli Piyango, kazanan talihli kişiye tam 400 milyon TL büyük ikramiye vaat etti. Elbette bu rakam, ikramiyenin tam bilete vurması ve bir kişiye çıkması halinde geçerli. İkramiye çıkan kişi sayısı birden fazla olursa ikramiye kazananlar arasında pay edilecekken; ikramiyesini yarım bilete vurması halinde pay edilecek miktar 200 milyon TL, çeyrek bilete vurması halinde ise pay edilecek miktar 100 milyon TL olacak. Öte yandan Uşak için de satışa çıkarılmaya hazırlanan Milli Piyango bilet fiyatları belli oldu.

TAM BİLET İÇİN ÖDENECEK RAKAM 400 TL

Her yıl değişen fiyatlardan bilet satışı gerçekleştiren Milli Piyango’nun bu yılki bilet fiyatları belli oldu. Yılbaşı akşamı çekilecek olan büyük ikramiye çekilişi için bilet almak isteyenler çeyrek bilet alacak olursa 100 TL ödeme yapacak. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Uşak’ta da aynı rakamdan satışa çıkacak olan çeyrek bilet fiyatının yanı sıra yarım ve tam bilet fiyatları da belli oldu. Milli Piyango’nun duyurduğuna göre yarım bilet 200 TL’den satılacakken, tam bilet 400 TL’den satılacak.

KAYNAK: UŞAK HABER