25 Eylül 2023 Uşak akaryakıt fiyatları: Benzin, motorin, LPG kaç TL?

25 Eylül 2023 Uşak akaryakıt fiyatları: Benzin, motorin, LPG kaç TL?
GİRİŞ

Brent petrolün hızlı yükselişinin ardından benzin ve motorin fiyatları da zamlandı. Peki, Uşak ilinde benzin ve motorin kaç TL? LPG kaç lira?

25 Eylül 2023 Uşak akaryakıt fiyatları: Benzin, motorin, LPG kaç TL? - Rusya- Ukrayna savaşının başladığı günden bu yana gerek petrol fiyatlarında gözlenen dalgalı hareketlerden gerek ise de döviz kurlarında ve altın fiyatlarında yaşanan ani artışlardan ötürü arka arkaya zamlar alan akaryakıt ürünleri, son dönemlerde gündemden düşmemeye başladı. Temmuz ayında güncellenen vergi oranlarından ötürü 5 TL birden zamlanan motorin ve benzin, o tarihten bu yana rekor seviyelere yükseldi.

Piyasalarda yaşanan dalgalı hareketler, küresel çapta yaşanan olumsuz gelişmeler ve daha pek çok faktör, akaryakıt fiyatlarının tedirginlik veren seviyelere ulaşmasına sebebiyet verdi. Son olarak OPEC+ liderlerinin almış oldukları üretim kısıtı kararları neticesinde 8 ay sonra 90 dolarlık seviyenin üzerine çıkan brent petrolden etkilenen motorin ve benzin fiyatları, yeni haftada da merak konusu oldu. Peki, Uşak’ın akaryakıt tablosunda son durum ne? Akaryakıtta indirim veya zam var mı? İşte ayrıntılar…

akaryakit.jpg

BRENT PETROL YENİ HAFTAYA NASIL BAŞLADI?

Kasım 2022 tarihinden bu yana ilk kez 90 dolarlık kritik eşiği aşan brent petrol, geçtiğimiz hafta 95 dolar seviyesine kadar dayandı. Bugün ise güne yüzde 0,63’lük bir artış ile başlayan brent petrol, 93,86 dolar seviyesinden işlem görüyor.

akaryakit-1.jpg

UŞAK AKARYAKIT VE LPG FİYATLARI GÜNCEL

Benzin ve motorine yapılan zamların ardından Uşak ilinde de tablolar güncellendi. Edinilen bilgilere göre 25 Eylül Pazartesi günü Uşak’ta benzinin litresi 39,38 TL, motorinin litresi ise 40,88 TL olarak belirlendi. Dolar kuruna bağlı olarak güncellenen LPG’nin güncel fiyatı ise 17,42 TL olarak açıklandı. Bugün için akaryakıt ve LPG adına herhangi bir zam veya indirim açıklaması yapılmadı.

SHELL UŞAK AKARYAKIT FİYATLARI

shell-usak.png

BP UŞAK AKARYAKIT FİYATLARI

bp-usak.png

OPET UŞAK AKARYAKIT FİYATLARI

opet-usak.png

PETROL OFİSİ UŞAK AKARYAKIT FİYATLARI

petrolofisi-usak.png

KAYNAK: UŞAK HABER