Acil ödemesi olanlar yaşadı! Bu bankalar sıfır faizli kredi veriyor

Acil ödemesi olanlar yaşadı! Bu bankalar sıfır faizli kredi veriyor
GİRİŞ

Borçlular ve acil ödemesi olanlar için faizsiz kredi kampanyaları çok önemli. Sizin için şubat ayında faizsiz kredi veren bankaları derledik.

Enflasyonun yükselmesiyle birlikte vatandaşlar kredi arayışına girdi. Ancak kredi faizleri de yüksek seviyelerde seyrediyor.

Bu durumda bankalar, yeni müşteriler çekmek için sıfır faizli kredi kampanyaları düzenliyor. İşte bankaların sunduğu sıfır faizli kredi seçenekleri…

2023/02/21/para-2.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI

Bankaların sıfır faizli kredi kampanyalarından yararlanmak isteyen vatandaşlar, internet üzerinden başvuru yapabiliyor. Başvuru sonrasında bankada hesap açtıran ya da kredi kartı alan vatandaşlar, kredi ya da nakit avans kullanabiliyor. Başvuru onaylandıktan sonra kredi tutarı hesaba yatıyor.

2023/02/21/para-5.jpg

BANKA BANKA KAMPANYALAR

Bankaların sıfır faizli kredi kampanyaları şöyle:

  • Enpara: Yeni müşterilerine masrafsız ihtiyaç kredisi veriyor. 6 ay taksit, % 0 faiz, 10 bin TL limit. Aylık ödeme 1.666 TL.
  • QNB Finansbank: Yeni müşterilerine yüzde 0 faizli nakit avans ve kredi sunuyor. 6 ay vade, 10 bin lira nakit avans, 10 bin lira kredi, toplam 20 bin lira limit. Aylık ödeme 3333 lira.
  • Akbank: Yeni müşterilerine yüzde 0 faizli taksitli nakit avans ve kredi veriyor. 6 ay vade, 20 bin lira nakit avans, 10 bin lira kredi, toplam 30 bin lira limit. Aylık ödeme 5000 lira.
  • Garanti BBVA: Yeni müşterilerine yüzde 0 faizli taksitli nakit avans ve kredi sağlıyor. 6 ay vade, 20 bin lira nakit avans, 10 bin lira kredi, toplam 30 bin lira limit. Aylık ödeme 5000 lira.
  • Türkiye İş Bankası: Yeni müşterilerine yüzde 0 faizli taksitli nakit avans imkanı tanıyor. 6 ay vade, 30 bin lira limit. Aylık ödeme 5000 lira.

KAYNAK: UŞAK HABER