Dacia Duster’dan SUV sevenlere cazip fırsat: Fiyatı 1 milyon TL’nin altında!

Dacia Duster’dan SUV sevenlere cazip fırsat: Fiyatı 1 milyon TL’nin altında!
GİRİŞ

Türkiye’de sevilen SUV modellerinden Dacia Fiat Egea modelleriyle aynı fiyata sahip. Dacia Duster’dan SUV almak isteyenlere cazip fiyat avantajları duyuruldu!

Türkiye’de ve Avrupa’da en uygun fiyatlı SUV modellerine imza atan Dacia, hala en uygun fiyatlı SUV modellerinden biri olmayı başarıyor. Fiyatının Fiat Egea ile aynı seviyelerde olması da SUV tercih etmek isteyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

SUV araç sahibi olmak isteyenlerin ülkemizde hala ilk tercih ettiği otomobil markalarından biri olan Dacia, 1 milyon liranın altında SUV satışlarına devam ediyor. Son dönemde otomobil fiyatlarının sert yükselişine rağmen diğer birçok markaya göre daha iyi bir fiyat avantajı sağladığı ifade ediliyor.

daci-duster-1.jpg

FİAT EGEA MODELLERİ İLE AYNI FİYATLI SUV MODELİ!

2023 Ağustos ayı itibariyle otomobil markaları tarafından tüm modellerinde fiyatlar güncellendi. Fiat ve Dacia tarafından da güncel fiyat listesi duyurulmuştu. Yayımlanan güncel fiyatlara göre Dacia ve Fiat Ega fiyatlarının aynı olması ise dikkat çekti.

Fiat’ın Egea Easy donanım paketinde 1.4 M.Jet 130 HP DCT versiyonu 1.003.900 TL olurken, Dacia Duster modeli ise 985.000 TL ile satışa sunuluyor. Fiyatların benzer seviyelerinde olması ise SUV tercih etmek isteyenlere avantaj sağlamaya devam ediyor.

daci-duster-3.jpg

DACİA DUSTER GÜNCEL FİYAT LİSTESİ!

Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Dacia, 1 milyon liranın altında SUV modelleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. 2023 Ağustos ayı itibariyle fiyatlarını güncelleyen Dacia, Duster başta olmak üzere tüm modellerde avantajlı fiyat seçeneklerini duyurdu.

Duster modellerinde fiyatlar nispeten daha yüksek olsa da Sandero gibi modellerde daha uygun fiyat avantajları görülmeye devam ediyor. Dacia Duster modellerinin 2023 Ağustos ayı güncel fiyatları ise şöyle:

  • Dacia Duster Essential TCe 90 bg – 985.000 TL
  • Dacia Duster Essential ECo – G 100 bg – 1.028.000 TL
  • Dacia Duster Expression ECO – G 100 bg – 1.043.000 TL
  • Dacia Duster Essential Blue dCi 115 bg 4x2 – 1.082.000 TL
  • Dacia Duster Essential TCe 150 bg 4x4 – 1.155.000 TL

KAYNAK: UŞAK HABER