Fiyatları görenler şaşıp kalıyor! 2 tanesi 1000 TL’yi geçti! 28 Ekim Uşak tüp fiyatları

Fiyatları görenler şaşıp kalıyor! 2 tanesi 1000 TL’yi geçti! 28 Ekim Uşak tüp fiyatları
GİRİŞ

Uşak’ta son gelişmelerden sonra tüp fiyatlarının artıp artmadığı merak konusu oldu. İşte Uşak’taki 3 büyük tüp firmasının güncel tüp fiyatları.

Son zamlarla birlikte Uşak'ta 12 kg'lık bir mutfak tüpü artık 560 TL. Bu durum, orta sınıf ve dar gelirli aileleri orantısız bir şekilde etkileyen benzersiz bir maliyet artışı ortaya çıkardı. 28 Ekim’de tüp maliyetleri ne kadar oldu?

Türkiye'de hayat pahalılığı, ülkenin süregelen ekonomik zorluklarına rağmen her geçen gün artıyor. Artık çoğu evde bir ihtiyaç haline gelen mutfak tüpleri yeni bir yükseliş yaşıyor. Bu da özellikle orta sınıf ve dar gelirli haneler için ekstra bir yük anlamına geliyor. Şimdi güncel tüp fiyatlarına bakalım.

UŞAK’TA 12 KG MUTFAK TÜPÜ 560 TL OLDU!

Uşak’ta yaşayan vatandaşlar, mutfak tüpü fiyatlarındaki artışa tepkili. Son zamla birlikte 12 kg mutfak tüpü fiyatı 530 TL’den 560 TL’ye yükseldi. Bu zam, her evin bütçesini etkiledi.

Mutfak tüpü fiyatları, son aylarda pek çok faktörün etkisiyle sürekli yükseldi. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ardından 18 TL’den 27 TL’ye çıkan dolar kuru, altın fiyatları, OPEC+ ülkelerinin arz kısıtlaması kararları gibi nedenler, akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. Akaryakıt fiyatlarındaki artış, mutfak tüpü fiyatlarını da etkiledi. Çünkü mutfak tüpünün üretiminde akaryakıt kullanılıyor. Ayrıca İsrail-Filistin çatışmaları nedeniyle brent petrol fiyatları da 90 dolar seviyesine çıktı. Bu durum, enerji piyasasını da karıştırdı.

UŞAK’TA MİLANGAZ, AYGAZ VE İPRAGAZ TÜP FİYATLARI

Uşak’ta evlerinde veya iş yerlerinde mutfak tüpü kullanan vatandaşlar, güncel fiyatlar üzerinden alışveriş yapmak zorunda. Uşak’ta faaliyet gösteren Aygaz, Milangaz ve İpragaz gibi firmaların güncel tüp fiyatları şöyle:

Milangaz

12 kg Tombul Siboplu ve Uzun Vanalı Ev Tüpü: 551,00 TL

2 kg Piknik Tüpü Dar ve Geniş Çember: 106,50 TL

Aygaz

12 kg Tombul Siboplu ve Uzun Vanalı Ev Tüpü: 560,00 TL

İpragaz

12 kg Tombul Siboplu ve Uzun Vanalı Ev Tüpü: 546,00 TL

2 kg Piknik Tüpü Dar ve Geniş Çember: 107,00 TL

KAYNAK: UŞAK HABER