Garanti BBVA'dan sıfır araç desteği: 48 ay vade ile 500 bin TL hesabınızda!

Garanti BBVA'dan sıfır araç desteği: 48 ay vade ile 500 bin TL hesabınızda!
GİRİŞ

Sıfır kilometre araç satın alma yolunda bütçe desteğine ihtiyaç duyanlara Garanti BBVA’dan kredi desteği geldi. Özel banka, ekim ayı fırsatını duyurdu.

Garanti BBVA'dan sıfır araç desteği: 48 ay vade ile 500 bin TL hesabınızda! - Döviz kurlarında gözlenen değişikliler neticesinde ekim ayına girilir girilmez güncellenen sıfır kilometre araç fiyatları, bir kez daha rekor tazeledi. Hem elektrikli otomobil modellerinde hem de benzinli ve dizel araçlarda kayda geçen fiyat değişiklikleri tüketicileri şaşkına çevirirken uzmanları da haklı çıkardı. İlerleyen aylarda araç fiyatlarının çok daha yükseleceğini belirten uzmanlar, sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenlerin bir an önce harekete geçmeleri gerektiğini vurguladı.

Yükselen fiyat grafikleri sebebi ile sıfır kilometre araç sahibi olma planları sekteye uğrayan tüketiciler bu süreçte bütçelerine destek verebilecek bankaları yakın takip altına aldı. Bu noktada devreye giren bankalar arasında yer alan Garanti BBVA, 18 yaşın üstünde olan tüketicileri kapsayan fırsatlarını duyurdu. Söz konusu taşıt kredisi ürünü için başvuru ekranlarının erişime açık olduğunu ifade eden özel banka, ayrıntıları paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN GÜNCEL TAŞIT KREDİSİ DUYURUSU

Fiyatlar daha da yükselmeden birikimlerine destek alarak sıfır kilometre bir aracın sahibi olmayı hedefleyen tüketicilere, Garanti BBVA’dan müjdeli haber geldi. 48 ay azami vade ile düzenlemiş olduğu taşıt kredisi ürünü için detayları paylaşan özel banka, söz konusu kredi ürününün sıfır kilometre araç modelleri için geçerli olduğunu bildirdi.

GARANTİ BBVA TAŞIT KREDİSİ ÖRNEK HESAP TABLOSU

Resmi web sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu ekim ayı taşıt kredisi ürünü ile dikkatleri üzerine çeken Garanti BBVA, finansman ürününün örnek hesaplama tablosunu ise şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 500 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 4,09
  • Vade sayısı: 48 ay
  • Taksit tutarı: 28.997,30 TL

KAYNAK: UŞAK HABER