Günlük 460 TL'ye 400 bin TL'lik sıfır konut desteği! Vakıf Katılım resmen duyurdu

Günlük 460 TL'ye 400 bin TL'lik sıfır konut desteği! Vakıf Katılım resmen duyurdu
GİRİŞ

Konut fiyatlarının fahiş seviyelere ulaşmış olduğu şu günlerde devletin katılım bankasından finansman desteği müjdesi geldi. Vakıf Katılım, detayları paylaştı.

Günlük 460 TL'ye 400 bin TL'lik sıfır konut desteği! Vakıf Katılım resmen duyurdu - Bir süre önce başta koronavirüs salgını olmak üzere pek çok faktörün etkisi ile yükselmeye başlayan dolar kuru, 2023 yılı içerisinde yeni rekorlara imza attı. Rusya- Ukrayna savaşı, yüksek enflasyon, merkez bankalarının faiz kararları ve daha pek çok değişkenin etkisi ile yükselişini sürdüren kur, her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de yüksek oranlı fiyat artışlarının kayda geçmesine yol açtı.

Sıfır konutlarda gözlenen ani fiyat değişiklikleri ikinci el konut fiyatlarına da direkt olarak yansırken bu süreçte konut sahibi olmak isteyen tüketiciler planlarını ertelemek durumunda kaldı. Senelerdir ev sahibi olabilmek adına kenara koydukları birikimlerinin günden güne eridiklerine şahitlik eden tüketiciler, fiyatlar daha da artmadan bütçe desteği ile konut sahibi olabilmenin yollarını araştırmaya başladı. Bu noktada dikkat çeken desteklerden biri de Vakıf Katılım Bankası’ndan geldi. Katılım bankası, avantajlı kar oranı ile duyurmuş olduğu konut finansmanı ürününün ayrıntılarını paylaştı.

2023/02/21/para-2.jpg

VAKIF KATILIM BANKASI KONUT FİNANSMANI EKİM 2023

Düzenlediği avantajlı ürünler ile dikkatleri üzerine çeken Vakıf Katılım Bankası, son olarak konut finansmanı ürünü ile gündeme geldi. Ekim ayı boyunca geçerli olacak olan finansman ürününün detaylarını paylaşan katılım bankası, ürünün başlangıç kar oranını yüzde 3,39, vade sayısını ise 120 ay olarak bildirdi.

2023/02/27/para-6.jpg

VAKIF KATILIM BANKASI KONUT FİNANSMANI DETAYLARI

Vakıf Katılım Bankası tarafından düzenlenmiş olan konut finansmanı ürününe bankanın şubeleri aracılığı ile şahsen veya internet bankacılığı ve mobil uygulaması aracılığı ile online olarak başvuru yapılabilmektedir. Finansman kampanyasının örnek maliyet tablosu ise şu şekilde oluşturulmuştur:

  • Finansman tutarı: 400.000 TL
  • Kar oranı: Yüzde 3,39
  • Vade sayısı: 120 ay
  • Taksit tutarı: 13.812,85 TL

KAYNAK: UŞAK HABER