İş arayanların dikkatine: Koçtaş Fix Uşak’ta personel alacak! Şartlar açıklandı

İş arayanların dikkatine: Koçtaş Fix Uşak’ta personel alacak! Şartlar açıklandı
GİRİŞ

Koçtaş Fix yayınlamış olduğu iş ilanı ile Uşak Merkez’de personel alımı yapılacağını duyurdu. Açıklamada şartlar da belli oldu.

Koçtaş Fix, Koç Holding ile Avrupa’nın lider ev geliştirme perakendecisi Kingfisher/B&Q ortaklığı ile kurulan bir markadır. Koçtaş Fix mağazaları, küçük alanlarda büyük çözümler sunan, pratik ve uygun fiyatlı ürünlerle müşterilerine hizmet vermektedir. Kimi zaman personel ihtiyacı olan ünlü marka bugün yeni bir ilan yayınladı.

Ev geliştirme perakendeciliği alanında Türkiye’nin öncü markası Koçtaş, Uşak Merkez’de bulunan Koçtaş Fix mağazası için müşteri danışmanları arıyor. Tam zamanlı ve eleman seviyesinde çalışacak olan müşteri danışmanları, satış, kasa ve mal kabul gibi alanlarda görev yapacaklar. Kariyer.net üzerinden başvurabileceğiniz iş ilanının şartları haberimizin devamında.

KOÇTAŞ FİX’İN ARADIĞI NİTELİKLER

Koçtaş Fix’in Uşak Merkez’deki mağazası için aranan müşteri danışmanlarının genel nitelikleri şöyle:

  • En az ön lisans mezunu olmak
  • Tercihen satış, kasa ya da mal kabul alanında en az 1 yıl deneyimli olmak
  • MS Office uygulamalarına hakim olmak
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tutmak
  • Vardiyalı ve hafta sonu çalışmaya sıcak bakmak

Adayların tecrübeli veya tecrübesiz olmaları fark etmeksizin başvurabilecekleri iş ilanı için eğitim seviyesi ön lisans, üniversite veya yüksek lisans olmalıdır. Maalesef lise mezunları bu ilana başvuramıyor. Ayrıca ilanda askerlik durumu ile alakalı net bir seçenek sunmuyor. Askerliğini yapanları, muaflar ya da tecillileri ilana başvurabilir.

ALINACAK PERSONELİN YAPACAĞI GÖREV

Tecrübeli ya da tecrübesiz olduğuna bakılmaksızın herkesin başvurabileceği ilanda ünlü marka görev tanımını da yapmıştır. Koçtaş Fix müşteri danışmanları, mağazada satış yapmak, kasa işlemlerini gerçekleştirmek, mal kabul ve stok takibi yapmak gibi görevleri yerine getireceklerdir. Aynı zamanda müşterilere ürünler hakkında bilgi vermek, ihtiyaçlarını anlamak ve çözüm sunmak gibi sorumlulukları da olacaktır.

Koçtaş Fix müşteri danışmanları, dünya standartlarında perakendecilik uygulamalarıyla hızlı büyüyen bir markanın parçası olacaklar. Koçtaş Fix’in sunduğu kariyer fırsatlarından yararlanmak isteyen adaylar Kariyer.net üzerinden dolduracakları CV ile başvurularını kolay bir şekilde yapabilirler.

KAYNAK: UŞAK HABER