İslam Memiş’ten altın alacaklara uyarı: Önümüzdeki haftaya dikkat

İslam Memiş’ten altın alacaklara uyarı: Önümüzdeki haftaya dikkat
GİRİŞ

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki hafta gram altında bir geri çekilme beklediğini söyledi.

Altın fiyatları son haftalarda rekor seviyelere ulaştı. Ons altın ve gram altın yatırımcılarının merak ettiği konular arasında. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasasındaki son durumu ve beklentileri değerlendirdi.

Memiş, altın almak için uygun zamanın ne zaman olacağını ve hangi fiyat aralıklarının izlenmesi gerektiğini açıkladı.

ONS ALTIN NE OLACAK?

Memiş, ons altının geçen hafta 1.985 dolara kadar düştüğünü hatırlattı. Bu seviyeden sonra 2000 doların üzerine çıkmaya çalıştığını ancak 2.058 doları aşamadığını söyledi. Memiş, ons altının yükseliş trendine girmesi için 2.058 doların üzerinde kapanış yapması gerektiğini belirtti.

Memiş, ons altının 1.950-2.050 dolar arasında dalgalanacağını öngördü ve bu aralıkta 1.950 doların önemli bir destek seviyesi olduğunu vurguladı. Memiş, ons altının bu seviyeye gerileme ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti. Uzman isim, ons altının yatay hareket ettiğini ve düşüşlerde 2000 ve 1985 doların da destek noktaları olduğunu kaydetti.

GRAM ALTIN NE OLACAK?

Memiş, gram altının bu hafta yeni bir rekor kırarak 2.128 liraya kadar çıktığını hatırlattı. Memiş, gram altın fiyatlarının yıl sonunda daha da yükseleceğini ancak önümüzdeki hafta ons altına bağlı olarak geri çekilebileceğini söyledi. Memiş, gram altın almak isteyenlerin 2.100 liranın altındaki fiyatları takip etmelerini tavsiye etti.

Memiş, gram altının 2070 liraya kadar düşebileceğini ve bu seviyenin alım fırsatı olabileceğini belirtti. Gram altının hızlı yükseldiğini ancak bir süre dinlenebileceğini ifade eden Memiş, mart sonunda gram altının 2150 liraya ulaşabileceğini öngördü ve gram altın yatırımcılarının 2070-2100 lira aralığını izlemelerini önerdi.

KAYNAK: UŞAK HABER