MG Marvel R Electric Türkiye’de satışta: 529 km menzile sahip elektrikli aracın fiyatı ve özellikleri

MG Marvel R Electric Türkiye’de satışta: 529 km menzile sahip elektrikli aracın fiyatı ve özellikleri
GİRİŞ

Türkiye’de elektrikli otomobillere ilgi artmaya devam ediyor. Son olarak MG’den gelen hamle dikkat çekti. İşte ultra lüks SUV modeli olan Marvel R Electric’in Türkiye fiyatı ve özellikleri.

Türkiye’de ve dünyada elektrikli otomobillere ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Ülkemizde bir süredir satışlarına devam eden MG ise yeni bir ultra lüks elektrikli SUV modeli ile piyasaları altüst etmeye hazırlanıyor.

Marvel R Electric adlı D – SUV modelini Türkiye’ye getiren MG, 529 km menzili ile oldukça dikkat çekiyor. Türkiye’de en çok elektrikli otomobil satışı yapan MG, bu kez lüks bir otomobil modeli ile dikkatleri üzerine çekti. Tasarımı ve teknik detayları ise öne çıkıyor.

mg-marvel-r-electric-3.jpeg

MG MARVEL R ELECTRİC ÖZELLİKLERİ NELER?

Türkiye’de en çok satılan elektrikli otomobil markalarından biri olmayı başaran MG, tasarım ve teknik özellikleri ile dikkat çekiyor. 16 gelişmiş sürüş destek sistemine sahip olan otomobil, MG Pilot Teknolojik Sürüş Desteği, İkincil Çarpışma Freni ve Yorgunluk Tespit gibi birçok özelliğe de sahip.

İki motor seçeneğine sahip otomobil, Luxury donanım paketinde 180 hp güç sunuyor. Bu pakette 402 km menzil dikkat çekiyor. Performance donanımda ise 288 hp güç üreten motor 4,9 saniyede 0’dan 100’e çıkmayı başarıyor. 529 km’ye kadar menzil seçeneği de sunan otomobil her pakette farklı özellikler sunuyor. Özel bir enerji geri kazanım sistemi ile Luxury pakette 526 km’ye varan menzil sunulabiliyor.

mg-marvel-r-electric-2.jpeg

MG MARVEL R ELECTRİC FİYATI NE KADAR?

Türkiye’de satışa çıkan MG Marvel R Electric, D – SUV sınıfında en iyi elektrikli otomobillerden biri olmayı başarıyor. İki farklı paket ile satışa çıkan otomobil, kiralama seçeneğine de sahip olacak. Aracı kiralamak isteyenler ise 85 bin TL’den başlayan fiyatları gözden çıkarmak zorunda kalacak.

Dananım özelliklerine göre MG Marvel R Electric fiyat listesi ise şöyle:

  • MG Marvel R Electric Luxury 180 HP 402 Km – 2.989.00 TL
  • MG Marvel R Electric Performance 288 HP 370 Km – 3.699.000 TL

KAYNAK: UŞAK HABER