Milli Emlak Uşak’ta 12 tane mülkü satışa çıkardı

Milli Emlak Uşak’ta 12 tane mülkü satışa çıkardı
GİRİŞ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na olan Mille Emlak Uşak Merkez’de ve Sivaslı’da toplam 12 tane mülkün satışını yapacağını duyurdu.

Döviz kuru farkları ve yüksek enflasyon gibi çeşitli faktörler nedeniyle hızla artan emlak fiyatları, birçok mülk sahibi adayını hayal kırıklığına uğrattı. Özellikle büyük şehirlerde insanlar birikimleriyle gayrimenkule yatırım yapamaz hale geldi ve daha uygun fiyatlı seçenekler aramak zorunda kaldı.

Ancak rekor kıran emlak fiyatlarının ortasında tüketiciler için bazı iyi haberler de var. Devlete ait olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yıllardır hükümet adına uygun fiyatlarla arsa satıyor ve yakın zamanda yeni ilanlar yayınladılar. Bu ilanlar, Uşak ilinde satışa sunulan gayrimenkuller hakkında ayrıntılı bilgi veriyor. Şimdi 24 Ekim itibari ile satışa çıkmış olan mülklerin detaylarına bakalım.

UŞAK’TA MİLLİ EMLAK 12 MÜLK SATIŞA ÇIKARDI

Milli Emlak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteriyor. Resmi web sitelerinde yayınladıkları bu yeni ilanlar, uygun fiyatlı gayrimenkul seçenekleri arayan tüketicilerin dikkatini çekiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olan bu kurum, Uşak Merkezde 7 arazi 2 tarla 1 arsa ve 1 bina, Sivaslı’da 1 tarla olmak üzere yeni ihaleler düzenleyeceğini ve toplamda 12 gayrimenkulü satışa sunacağını duyurdu.

İhaleye çıkan mülklerden en dikkat çekeni Merkeze bağlı Selvioğlu Köyünde satışa çıkan ve 35 bin lira bedeli olan binadır. 227,22 m² olan bina için 7 bin lira teminat istenmektedir. ihale tarihine kalan süre 6 gündür. İhale 31/10/2023 saat 11.45’te gerçekleştirilecek. İhale ile alakalı detaylı bilgilere 0276 223 70 67 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

SİVASLI’DA 74 BİN LİRAYA TARLA

Uşak’ın Sivaslı ilçesi Ketenlik Köyünde 1.253,87 m²’lil bir arazi satışa çıkarıldı. İhale tarihine kalan süre 7 gün. Bu arazinin satış fiyatı ise 370 bin lira. İhale için teminat bedeli olarak 74 bin lira isteniyor. İhalenin yapılacağı tarih 01 Kasım 2023 saat 11.15. İhale yeri Uşak ve iletişim adresi https://usak.csb.gov.tr/

KAYNAK: UŞAK HABER