O banka emekliler için ek ödeme hizmetini duyurdu: 7500 TL+ 12000 TL yatırılacak

O banka emekliler için ek ödeme hizmetini duyurdu: 7500 TL+ 12000 TL yatırılacak
GİRİŞ

Ekim ayı emekli ek ödeme hizmetlerini duyuran özel banka Akbank, rekor promosyon ve chip para hediyesi ile sektöre damgasını vurdu.

O banka emekliler için ek ödeme hizmetini duyurdu: 7500 TL+ 12000 TL yatırılacak - Son dönemlerde maaşlarına yönelik yürütülen ek düzenleme çalışmaları ile gündemden düşmeyen emeklilere, bankacılık sektöründen müjdeli haber geldi. Maaşlarının güncellenmesini beklerlerken yaşadıkları geçim dertlerine Akbank tarafından destek verileceğini öğrenen emekliler, bankanın ekim ayı promosyon kampanyasını yakın takip altına aldı.

Her ay olduğu gibi ekim ayında da emeklilere maaş hesaplarını taşımaları karşılığında promosyon desteği vereceğini duyuran Akbank, söz konusu destek kampanyasının detaylarını sıraladı. Promosyon ödemesinin yanı sıra ilgili şartları sağlayanlar chip para hediyesinin de tanımlanacağını belirten özel banka, avantajlı hizmetinden tüm SGK hak sahiplerinin yararlanabileceklerini bildirdi.

PROMOSYON TUTARI 10 BİN TL’YE YÜKSELDİ

Ekim ayına gerek kredi gerek ise de kredi kartı kampanyaları ile hızlı bir giriş yapan özel banka Akbank, ayrıca emekliler için düzenlemiş olduğu promosyon kampanyası ile de dikkatleri üzerine çekti. Söz konusu kampanyasının ekim ayının sonuna kadar maaş hesabını taşıyan tüm SGK hak sahipleri için geçerli olduğunu bildiren Akbank, güncel promosyon tutarlarını ise şu şekilde sıraladı:

  • Maaşı 0- 3.499 TL aralığında olan emeklilere: 6 bin TL
  • Maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olan emeklilere: 7 bin TL
  • Maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında olan emeklilere: 9 bin TL
  • Maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan emeklilere: 10 bin TL

EMEKLİLERE CHIP PARA HEDİYESİ

Emekli maaşı hesabını taşıdıktan sonra Axess veya Wings kredi kartına başvuru yapan ve ilgili kartı aracılığı ile 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı verenlere, talimat başına 400 TL toplamda ise 2 bin TL tutarında chip para hediyesi tanımlanacaktır. Akbank tarafından tanımlanacak olan chip para hediyesi, promosyon ödemelerine ek olarak yapılacaktır.

KAYNAK: UŞAK HABER