Papara kullanıcıları için harekete geçildi! O hesaplardan kesinti yapılacak

Papara kullanıcıları için harekete geçildi! O hesaplardan kesinti yapılacak
GİRİŞ

Finans platformlarından olan Papara, kullanıcılarını şaşkına çeviren bir duyuru ile gündeme geldi. Resmi duyuruda, müşteri hesaplarından kesinti yapılacağı bilgisi yer aldı.

Papara kullanıcıları için harekete geçildi! O hesaplardan kesinti yapılacak - Ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler bankacılık sektörünü de doğrudan etkilemeye devam ediyor. Yüksek enflasyonun düşürülmesi hedefi doğrultusunda eylül ayında 500 baz puanlık faiz artışına giden Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın ardından tüm bankalarda kredi faizlerinin yükseldiği görülürken birçok banka farklı uygulamalar ile de gündeme gelmeye başladı. Son olarak popüler finans platformlarından olan Papara’dan gelen açıklama, gündeme bomba gibi düştü.

Birçok kişi tarafından aktif olarak kullanılan ve sunduğu avantajlar sayesinde de müşteri sayısını artırmayı sürdüren Papara, yeni bir açıklama ile gündeme geldi. Finans kuruluşu, müşteri hesaplarından kesinti yapacağını bildirdi.

‘SON 6 AY’ VURGUSU

Son dönemlerin en çok tercih edilen finans kuruluşları arasında yer alan Papara, müşterilerine çeşitli platformlar aracılığı ile para aktarma imkanı tanıyor. Birçok firma ile iş birliği içerisinde olduğu için geniş bir kesime hitap etmeyi sürdüren platform, son olarak müşterilerini yakından ilgilendiren bir duyuru ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre son 6 ay içerisinde hesabında hiçbir hareketlilik gözlenmemiş ve uygulamaya da giriş yapmamış olan Papara kullanıcılarından kesinti yapılacak. Kesinti tutarı ise aylık olarak 9,90 TL şeklinde hesaptan düşülecek. Hesapta yeterli para bulunmaması durumunda mevcut bakiye sıfırlanacak.

TARİH BELLİ OLDU

Kullanıcılarına göndermiş olduğu mail aracılığı ile kullanılmayan hesaplar ve giriş yapılmayan uygulamalar sebebi ile hesaplardan para kesintisinin yapılacağını bildiren Papara, uygulamanın 1 Kasım 2023 tarihi itibari ile hayata geçirileceğini ifade etti. Papara’nın bu duyurusunun ardından hesap kapatma işlemlerini sorgulayan tüketiciler, ‘Kullanmadığım ürüne niye para vereyim’ çıkışında bulundu.

KAYNAK: UŞAK HABER