QNB Finansbank'tan ayın son fırsatı! Günlük 21 TL'ye 10 bin TL kredi verecek

QNB Finansbank'tan ayın son fırsatı! Günlük 21 TL'ye 10 bin TL kredi verecek
GİRİŞ

Özel bankacılık sektörü tarafından duyurulan kredi haberleri yakından takip edilirken QNB Finansbank’tan eylül ayının son teklifi geldi.

QNB Finansbank'tan ayın son fırsatı! Günlük 21 TL'ye 10 bin TL kredi verecek - Merkez Bankası’nın yüksek enflasyon ile mücadele kapsamında strateji değiştirerek faiz artırımını işaret etmeye başlaması, bankacılık sektöründe de işlerin değişmesine sebebiyet verdi. Politika faizinin artması ile birlikte kredi faizleri de ay ay güncellenirken son düzenleme eylül ayının içerisinde yapıldı.

Geçtiğimiz haftalarda açıklamış olduğu 500 baz puanlık faiz artışı ile politika faizini yüzde 30’a yükselten Merkez Bankası’nın ardından kredi ürünlerinin faizleri de değişti. Özellikle özel bankalarda ihtiyaç kredisi faizlerinin rekor seviyelere dayandığı gözlenirken bir haber de QNB Finansbank’tan geldi. Özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alan banka, eylül ayının son fırsatını duyurdu.

QNB FİNANSBANK’TAN GÜNCEL KREDİ FIRSATI

Sektörün en güçlü isimleri arasında yer alan QNB Finansbank, Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından kredi faizlerini güncelledi. 70 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu tüketici kredisi için 36 ay azami vade belirleyen banka ürünün başlangıç faizini ise yüzde 2,39 olarak açıkladı. Banka tarafından verilen bilgiye göre söz konusu kredi ürününden hem yeni müşteriler hem de mevcut müşteriler yararlanabilmektelerdir.

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESABI

Web sitesi aracılığı ile güncel kredi faizlerini duyuran QNB Finansbank, nakde ihtiyaç duyan ancak taksit ödemelerinden çekinen tüketiciler için örnek bir maliyet tablosu da oluşturdu. Banka yüzde 4,37 faiz ve 36 ay vade karşılığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarını 658,14 TL olarak hesapladı. QNB Finansbank söz konusu ürününe mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı veya banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabileceğini bildirdi.

KAYNAK: UŞAK HABER