Renault eylül ayı kredi kampanyası: 250 bin TL’ye kadar destek verilecek

Renault eylül ayı kredi kampanyası: 250 bin TL’ye kadar destek verilecek
GİRİŞ

Eylül ayı için özel olarak düzenlemiş olduğu kredi kampanyasını duyuran Renault, bütçe desteğine ihtiyaç duyan tüketicilerin yüzlerini güldürdü.

Renault eylül ayı kredi kampanyası: 250 bin TL’ye kadar destek verilecek - Başta rekor seviyelere ulaşan dolar kuru olmak üzere pek çok faktörün etkisi ile arka arkaya zamlar alan otomobil fiyatları, son olarak eylül ayının başı itibari ile güncellendi. Tüketiciler uygun fiyatlı sıfır kilometre araç arayışı içerisindelerken açıklanan fiyatlar karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.

Günümüz ekonomik şartlarında bütçeleri dahilinde sıfır kilometre bir araç sahibi olabilmenin imkansız hale geldiğini fark eden birçok tüketici, fiyatlar daha da artmadan alternatif çözüm yöntemlerine yöneldi. Bu kapsamda özellikle otomobil devlerinin kampanyalarını yakından takip eden tüketicilere son olarak Renault’tan müjdeli haber geldi. Firma, eylül ayı fırsatını duyurdu.

HEPSİ İÇİN GEÇERLİ

Fransa’nın dev firmaları arasında yer alan ve hem araç tasarımları hem de yenilikçi tavrı ile dikkatleri üzerine çeken Renault, eylül ayı fırsatını duyurdu. Ülkemizde ve diğer dünya ülkelerinde tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilen otomobil modellerinden olan firma, sıfır kilometre araç alımlarında kredi desteği vereceğini bildirdi.

Renault tarafından düzenlenen ve eylül ayı boyunca geçerli olacak olan kredi kampanyasına göre firmanın tüm modelleri için tüketicilere 12 ay vade ve yüzde 3,78 faiz oranı karşılığında 250 bin TL’ye kadar finansman desteği verilecek. Söz konusu destek Renault Finans tarafından verileceği için bankalara başvuru yapılmasına ihtiyaç duyulmayacak.

RENAULT KREDİ KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Renault’un bireysel statüde olan tüketicilerin sıfır kilometre araç alımları için düzenlemiş olduğu 250 bin TL üst limitli kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin, yetkili Renault bayilerine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Kampanya, 30 Eylül tarihine kadar geçerliliğini koruyacaktır.

KAYNAK: UŞAK HABER