Tarım Kredi marketten personel alım duyurusu: Başvuru şartları ve tarihleri

Tarım Kredi marketten personel alım duyurusu: Başvuru şartları ve tarihleri
GİRİŞ

Türkiye’de uygun fiyatlı market satışları gerçekleştiren Tarım Kredi, depo personeli ve market yöneticisi kadrolarında personel alacak. İşte başvuru şartları ve detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yaygınlaştırılmasına yönelik talimat verilen Tarım Kredi Kooperatif marketleri, Türkiye genelinde birçok noktada uygun fiyatlı market satışlarına devam ediyor.

Tarım Kredi marketlerde personel ihtiyacı ise her geçen gün sayıları artan şubeler nedeniyle ortaya çıkmaya devam ediyor. Online olarak başvuru yapılabilen ilanlara göre vatandaşların birçok farklı kadroda iş ilanlarına başvuru yapmaları gerekecektir.

tarim-kredi-is-basvurusu-3.jpg

TARIM KREDİ MARKET PERSONEL ALIM İLANI DUYURULDU!

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde istihdam edilmek üzere birçok farklı kadroda personel alımı yapılması hedefleniyor. Bu kapsamda depo personeli ve market yöneticisi olmak üzere farklı kadrolar açıldı. Türkiye genelinde farkı yerlerde istihdam gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Tarım Kredi Kooperatif marketlerde istihdam edilmesi hedeflenen ve alım yapılacak başlıca kadrolar arasında depo personeli, market yöneticisi, market personeli (engelli) ve market personeli alımı yapılması hedefleniyor.

tarim-kredi-is-basvurusu-1.jpg

TARIM KREDİ MARKET PERSONELİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Tarım Kredi Kooperatif marketlerde istihdam edilmek üzere yapılacak personel alımlarına ilişkin farklı kadrolar duyuruldu. Bu kapsamda her bir kadro için başvuru yapacak kişilerin belirli şartları sağlamaları gerekecek.

Market personeli kadrosuna başvuru yapacak kişilerde aranan başlıca şartlar ise kısaca şöyle:

  • En az lise mezunu olmak,
  • Perakende sektöründe kariyer hedefi bulunmak,
  • İletişim becerileri yüksek olmak,
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak,
  • Dinamik ve prezantabl olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik görevin tamamlamış olmak,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlamak,
  • Tercihen gıda perakendeciliği tecrübesi olmak vb.

tarim-kredi-is-basvurusu-2.jpg

MARKET YÖNETİCİSİ ŞARTLARI NELER?

Online olarak başvuru olanakları sağlanan Tarım Kredi personel alımına ilişkin market yöneticisi pozisyonunda ise en az lisans mezunu olma şartı aranıyor. 40 yaşını geçmemiş olmak, askerlik hizmetini yapmış olmak ve tercihen OBEASE program bilgisine sahip olmak ve 3 yıl tecrübeli olma şartları yer alıyor.

İlgili tüm pozisyonlar için belirlenen özel ve genel şartları sağlayan adayların çevrimiçi olarak elektronik ortamdan başvurularını yapmaları mümkündür.

KAYNAK: UŞAK HABER