Ticaret Bakanlığı e-ihale üzerinden uygun fiyatlı araç satışları başladı!

Ticaret Bakanlığı e-ihale üzerinden uygun fiyatlı araç satışları başladı!
GİRİŞ

Ticaret Bakanlığı’ndan araç almak isteyenlere uygun fiyatlı satışlara başladı. Bakanlık garantisiyle e-ihale üzerinden satışlar başladı. Peki, e-ihale ile araç nasıl alınır? İşte detaylar…

Türkiye’de son dönemde artan otomobil fiyatları sonrasında vatandalar alternatif yöntemleri araştırmaya başlarken, bakanlıklardan da üst üste düzenlemeler yapılmaya başladı. Uygun fiyatlı araç almak isteyenler için Ticaret Bakanlığı’nın e – ihale platformu dikkat çekiyor. Karar’da yer alan habere göre 33 bin 750 TL’den 180 bin TL’ye kadar birçok farklı marka ve model araç satışa sunuluyor.

Ticaret Bakanlığı ayrıca otomobillerde uygulanan fahiş fiyatlara yönelik de çeşitli düzenlemeler ve denetlemeler sıklaştırılmaya devam ediyor. Ticaret Bakanlığı tarafından e – ihale platformu üzerinden ikinci el otomobil satışları ile uygun fiyatlı olarak vatandaşları otomobillerle de buluşturmaya devam ediyor.

2023/04/02/otomobil-arac-1.jpg

TİCARET BAKANLIĞI’NDNA UCUZ OTOMOBİL SATIŞI!

Ticaret Bakanlığı’nın bir uygulaması olan e – ihale platformu üzerinden birçok farklı marka ve model satışa sunuluyor. Mercedes, BMW, Opel başta olmak üzere birçok önde gelen otomobil markası ve modeli ihale usulü ile satışa sunuluyor.

e – ihale üzerinden uygun fiyatlı otomobil satın alma işlemlerini gerçekleştirmek isteyenlerin platforma giriş yaparak ilgili ilanlara teklif vermeleri gerekiyor. Teklif verme işlemlerinin ardından ilgili şartları sağlayan vatandaşların uygun otomobil modellerine sahip olmaları sağlanmaktadır.

2023/04/05/otomobil-2.jpg

E – İHALE GÜMRÜK ARABA FİYATLARI NE KADAR?

Ticaret Bakanlığı’nın e – ihale platformuna giriş yaptıktan sonra ilgili marka ve modelleri arayarak teklif verme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Güncel ilanlar arasında yer alan seçeneklere göre 2003 model Mercedes – Benz C 220 CDI 562 bin 500 TL başlangıç bedeli ise satışa sunuluyor. 2001 model Volkswagen Passat ise 255 bin TL başlangıç bedeli ile satışta.

2008 model Renault Megane Scenıc modeli 390 bin TL başlangıç bedeli ile satın alınabilecek. Uygun fiyatlı olarak e – ihale üzerinden otomobil sahibi olmak isteyenler için avantajlı seçenekler duyurulmaya devam ediyor. Süresi içinde teklif vererek birçok farklı otomobili uygun fiyatlar ile satın alabilirisiniz. Otomobil ihalelerinin yanı sıra eşya, yeniden ihraç ve bekletilmeyecek eşya ihaleleri de yapılmaktadır.

KAYNAK: UŞAK HABER