Tüp fiyatları güncellendi! Eylül 2023 Uşak piknik ve mutfak tüpü fiyat listesi

Tüp fiyatları güncellendi! Eylül 2023 Uşak piknik ve mutfak tüpü fiyat listesi
GİRİŞ

Ekonomi piyasalarında yaşanan gelişmelerden en çok etkilenen ürün gruplarından olan tüpler, bir kez daha fiyat değişikliği ile gündeme geldi. Peki, Uşak’ta tüp kaç TL oldu?

Tüp fiyatları güncellendi! Eylül 2023 Uşak piknik ve mutfak tüpü fiyat listesi - Döviz kurlarında gözlenen ani ataklar, birçok sektörde yüksek oranlı zamların telaffuz edilmesine sebebiyet verdi. Artan fiyatlardan ötürü bütçeleri sarsılan vatandaşlar güncel açıklamaları yakından takip ederlerken bir haber de tüp sektöründen geldi.

Son dönemlerde gerek dolar kurunda gözlenen artışlar gerek akaryakıt fiyatlarına yansıyan zamlar gerek ise de fiyatlandırmada etkili olan diğer parametreler, her sektörde olduğu gibi tüp sektöründe de yüksek oranlı zamların uygulanmasına yol açtı. Aylardır güncellenen fiyat listeleri tüketicilerin tepkilerine sebep olurken son zamların arından Uşak ili için geçerli olan tüp fiyatları merak edildi. İşte firmalara göre değişiklik gösteren Uşak ili tüp fiyatlarına dair detaylar…

UŞAK AYGAZ GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Uşak il sınırları içerisinde hizmet veren firmalardan olan İpragaz, son zamların arından fiyat listesini güncelledi. 2 kg’lık küçük tüpü 102 TL’den satışa sunan firma, 12 kg’lık ev tüpünün satış fiyatını ise 530 TL olarak belirledi.

UŞAK İLİ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

Aygaz’ın yanı sıra Uşak il sınırları içerisinde hizmet veren diğer tüp firmaları da fiyat listelerinin güncellendiğini duyurdu. Bu kapsamda Bizimgaz, İpragaz ve Mogaz tarafından belirlenmiş olan eylül ayı piknik ve mutfak tipi tüp fiyatları şu şekilde sıralandı:

  • Bizimgaz: 2 kg’lık piknik tüpü 104 TL, 12 kg’lık ev tüpü 530 TL.
  • İpragaz: 2 kg’lık piknik tüpü 104 TL, 12 kg’lık ev tüpü 530 TL.
  • Mogaz: 2 kg’lık piknik tüpü 102 TL, 12 kg’lık mutfak tüpü 528 TL.

KAYNAK: UŞAK HABER