Türkiye İş Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Oluşturma İşlemi Nasıl Yapılır?

Türkiye İş Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Oluşturma İşlemi Nasıl Yapılır?
GİRİŞ

Şubeye gitmeden İşbank internet bankacılığı şifresi alma yöntemleri ile dijital parola oluşturarak, bankacılık hizmetlerinden kolay bir şekilde faydalanabilirsiniz.

İş Bankası internet bankacılığı, bankanın müşterileri için oluşturmuş olduğu platform olarak öne çıkıyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bankacılık hizmetlerinde de dijitalleşme yönüne gidiliyor. Banka şubesine gitmeden internet bankacılığı üzerinden havale, EFT, mevduat işlemleri ve her türlü bankacılık hizmetlerini gerçekleştirebilmek için dijital parola sahibi olmanız gerekiyor. İşbank internet bankacılığına giriş yapabilmeniz ve dijital parola oluşturmak için tercih edebileceğiniz birkaç yöntem bulunuyor. İşte İşbank dijital parola oluşturmak için yapabileceğiniz yöntemler…

İşbank Dijital Parola Nasıl Alınır?

Bireysel veya kurumsal kullanıcılar her türlü bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilmek için internet bankacılığını kullanmayı tercih ediyor. Özellikle günlük yaşamın yoğunluğundan dolayı banka şubesine gitmek istemeyen müşteriler, oluşturdukları 6 haneli mobil şifre ile internet bankacılığına giriş yapıyor. Peki, İş Bankası internet bankacılığına nasıl girilir?

İş Bankası mobil uygulama aracılığıyla veya tarayıcı üzerinden bankanın mobil bankacılık sayfasına T.C. kimlik numarası veya müşteri numarasıyla giriş yapabilirsiniz. Ardından bankanın sizden istediği dijital parolayı şifre bölümüne girerek hesabınıza giriş yapabilir, bankacılık işlemlerini gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

İşbank İnternet Bankacılığı Şifremi Unuttum

Günümüzde internet bankacılığına olan yoğun talep nedeniyle şifre yenileme işlemleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. İsbank.com.tr giriş sayfası üzerinden müşteri numaranız veya T.C. kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra sizden istenen internet bankacılık şifresini girmeniz gerekiyor. Fakat şifrenizi unuttuysanız, dijital parola sıfırlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet bankacılığına giriş yaparken ihtiyaç duyduğunuz 6 haneli mobil bankacılık şifresini unutmanız durumunda şifremi unuttum seçeneğine tıklamanız yeterli oluyor. Ardından yeniden oluşturduğunuz 6 haneli internet bankacılığı şifresi ile hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri ile İşbank İnternet Bankacılığı Şifresi Alma

İnternet bankacılığını tercih edenler İş Bankası müşteri hizmetleri iletişim yöntemiyle dijital parola belirleyebiliyor. 0850 724 0724 müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek 6 haneli internet bankacılığı şifrenizi belirleyebilirsiniz. Böylece mobil uygulama ve web tarayıcısı üzerinden bankanın internet şubesine kolay bir şekilde giriş yapabilir, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan her türlü bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

SMS ile İşbank İnternet Bankacılığı Şifresi Alma

İş bankasının internet şubesine giriş yapmak için İş Bankası mobil bankacılık şifresine ihtiyaç duyabilirsiniz. Banka şubesine giderek, müşteri hizmetlerini arayarak veya ATM üzerinden internet bankacılığı şifresini belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda kısa bir sürede dijital parola belirlemek istiyorsanız, müşteri hizmetlerini arayarak direkt mobil şifre oluşturma sesli yanıt seçeneğini tercih edebilirsiniz. Böylece cep telefonunuza SMS ile gönderilen onay kodunu uygulama üzerinden girebilir, yeni 6 haneli internet şubesi şifrenizi belirleyebilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER