Uşak İŞKUR, güncel ilanları yayınladı! Yüksek maaşlı işler var

Uşak İŞKUR, güncel ilanları yayınladı! Yüksek maaşlı işler var
GİRİŞ

Uşak İŞKUR’dan aralık ayında yayınlanan güncel ilanlara ilişkin açıklama geldi. Güncel ilanlara dikkat çeken Uşak İŞKUR, iş arayan Uşaklılara seslendi.

İş arayan kişileri işçi arayan kamu ve özel şirketler ile buluşturmak üzere çalışmalarını sürdüren Türkiye İş Kurumu ya da kısaca İŞKUR, Uşaklılara da hizmet veriyor. Bu kapsamda çeşitli iş ilanları yayınlayan Uşak İŞKUR, aralık ayında yayınlanan ilanlara dikkat çeken bir açıklama yaptı. Güncel ilanları duyuran Uşak İŞKUR, iş arayan Uşaklılara bu ilanlara başvuru yapmaları için çağrı yaptı.

Uşak İŞKUR’un fiziki şubesinden başvuru yapılabileceği gibi aynı zamanda internet şubesinden de başvuru yapılabilecek olan güncel iş ilanları yayınlandı. Aralık ayında yayınlanan ilanlara dikkat çeken bir açıklama yapan Uşak İŞKUR, Uşak’ta onlarca pozisyonda işe alım ilanlarının açık olduğunu bildirdi. Herkese uygun birçok ilan barındıran Uşak İŞKUR, bu ilanların son yayınlananlara dikkat çekti.

UŞAK İŞKUR ARALIK AYI İLANLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Son yayınlanan ilanda yetkili Cahit Akcaöz’ün 1 depo sevkiyat sorumlusu aradığını bildiren Uşak İŞKUR, söz konusu pozisyon için 21 yaş üstü erkek adayların değerlendirmeye alınacağını belirtti. Aynı zamanda forklift ve SRC belgesine sahip olmanın şart olduğunu da bildiren Uşak İŞKUR, adayların Uşak Merkez’de çalışabilmeyi ve en az ilköğretimden mezun olmuş olmayı da kabul etmesi gerektiğini söyledi. Uşak İŞKUR’dan bir ilan da diş hekimi asistanları için geldi.

Uşak İŞKUR üzerinden ilan veren bir başka şirket, Vefa Grup Sağlık Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi oldu. Uşak İŞKUR üzerinden 1 kişi alacak olan şirket, ilgili bölümlerden mezun kadın personel aradığını duyurdu. Sigara kullanmayan adayların tercih sebebi olacağının altını çizen şirket, çalışma yeri olarak Uşak Merkez’e işaret etti. Başvurular 18 yaş üstü için alınmaya başlandı.

UŞAK İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURULAR BAŞLADI

Uşak’ta iş arayanlar için bir başka ilan ise, Sesli Tekstil San. Tic. A.Ş. isimli şirketten geldi. Uşak İŞKUR üzerinden alım yapacak olan bu şirket, 1 elektrikçi alacağını belirtti. Özellikle erkek adaylar ile çalışmak isteyen şirket; askerlik hizmetini tamamlamış, B sınıfı ehliyet sahibi, takım çalışmasına yatkın, saha şartlarında çalışabilecek ve esnek çalışma saatlerine uyabilecek adayların başvurularını beklediğini duyurdu. Ayrıca 28-40 yaş aralığında adayları değerlendirecek olan şirket, bu alanda en az 2 yıl tecrübe ve EML VE MYO Elektrik bölümlerinden mezun olmayı da şartları arasına ekledi. Bu pozisyon için İŞKUR üzerinden başvurular başladı.

KAYNAK: UŞAK HABER