Uşak Merkez'de 329 metrekare asma katlı iş yeri satılık

Uşak Merkez'de 329 metrekare asma katlı iş yeri satılık
GİRİŞ

Uşak Merkez'de bulunan 329 metrekare asma katlı iş yeri için mahkemeden satış kararı çıktı.

Ülkenin dört bir yanından yüksek dolar ve enflasyon sebebi ile emlak fiyatları artarken, birikimleri dahilinde gayrimenkul sahibi olmak isteyenler de hayal kırıklıkları yaşamaya başladı. Uygun fiyatlar karşılığında bir gayrimenkule sahip olabilmenin artık imkansız olduğunu düşünen tüketiciler yine de güncel ilanları yakından takip etmeye devam ederlerken beklenen haber Uşak’tan geldi.

“Ortaklığın Giderilmesi” kararı gereğince düzenlenmiş olan satılık gayrimenkul ilanı, emlak sektörüne yatırım yapmak isteyenlerin dikkatlerini çekti. Mahkeme kararı ile satılığa çıkarılmış olan taşınmazın özellikleri merak konusu oldu.

2023/03/13/emlak-daire-sozlesme-ev-konut-kira-1.jpg

UŞAK MERKEZ’DE SATILIK GAYRİMENKUL İLANI

Esatis.uyap adresi üzerinden 2022/ 73 satış sayılı dosya numarası ile erişime açılan satılık gayrimenkul ilanının ayrıntıları belli oldu. Buna göre Uşak ili Merkez İlçesi Ünalan Mahallesi adresinde bulunan 4724 Ada 13 Parsel sayılı taşınmazın mahkeme kararı ile satışa çıkarılmış olduğu kayda geçti. Tapu kayıtlarında arsa vasıflı olan taşınmazın toplam yüzölçümü 362,17 metrekare olarak açıklandı. Parsel üzerinde bitişik nizamda bulunan 6 katlı betonarme bir yapının olduğunun belirtildiği ilanda, arsanın Uşak otogarına yürüme mesafesinde olduğu bilgisine de yer verildi.

Yayınlanan ilana göre satışa konu olan bağımsız bölüm zemin+ asma kat 31 No’lu bağımsız bölümdür. İlgili alan mobilya mağazası olarak değerlendirilmiştir. Zemin kat 179 metrekarelik, asma kat ise 150 metrekarelik kullanım alanına sahiptir.

2023/03/13/emlak-daire-sozlesme-ev-konut-kira-3.jpg

İHALE AYRINTILARI

Uşak Ünalan Mahallesinde bulunan ve yüzölçümü 362,17 metrekare olarak ölçülmüş olan taşınmaz için 29 Kasım 2023 tarihinde açık artırma düzenlenecektir. İlgili taşınmaz için belirlenmiş olan değer ise 9 milyon TL’dir. Katılımcılar bu tutarı baz alarak teklif sunabileceklerdir.

KAYNAK: UŞAK HABER