Uşak Ocak 2024 tüp fiyatları: Aygaz, Bizimgaz, Milangaz güncel rakamlar

Uşak Ocak 2024 tüp fiyatları: Aygaz, Bizimgaz, Milangaz güncel rakamlar
GİRİŞ

Uşak’ta tüm fiyatlarının bir kez daha zamlandığı bilgisi alındı. Haberimizde Uşak’ta hizmet veren önemli tüp markalarının güncel fiyatlarını bulabilirsiniz.

LPG'nin litre fiyatına yapılan son 1 TL'lik zammın ardından tüp fiyatlarının etiketi de hemen değişti. Uşak’ta e özellikle kırsal kesimde kullanılan büyük ve küçük tüplerin fiyatları arttı.

Uşak’ta tüp almaya giden vatandaşlar kötü bir sürprizle karşılaştı. Mutfakların en temel ihtiyacı olan büyük ve küçük tüpe zam yapıldığını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte son zamlardan sonra Uşak’ta büyük ve küçük tüpün yeni fiyatlandırılması.

ZAM NEDEN YAPILDI?

TÜİK’in enflasyon açıklamasının ardından akaryakıtta da ÖTV ayarı çekilmişti. Bunun sonucunda LPG’nin 1 lira arttığı ortaya çıkmıştı. Bunun yansıması da mutfak tüpünde görüldü. Fiyatların ortalama 5 - 6 lira arttığı görüldü.

Öte yandan bu zamların pek çok kalemde başka artışlara da sebep olacağı ifade ediliyor. Bu sabah İstanbul’da simit ve poğaçanın 15 liradan satılmaya başlandığı öğrenildi. Zamların Uşak’ta etkisinin nasıl olacağı ise ileriki günlerde belli olacak.

UŞAK 5 OCAK 2024 GÜNCEL TÜP FİYATLARI

Uşak’ta hizmet sunan tüp firmalarının 5 Ocak tarihli son zammından sonra fiyat listeleri değişti. Bu çerçevede firmalar tarafından tüp çeşitleri için tespit edilmiş olan güncel satış rakamları şu şekilde:

  • Aygaz 12 kg ev tüpü 590 lira
  • Aygaz 2 kg küçük tüp 113 lira
  • Bizimgaz 12 kg ev tüpü 580 lira
  • Bizimgaz 2 kg küçük tüp 114 lira
  • Milangaz 12 kg ev tüpü 581 lira
  • Milangaz 2 kg küçük tüp 112 lira

Fiyatlar firmaların resmi sitelerinden alınmıştır. Fiyatların illere göre değişiklik gösterdiğini de ifade edelim.

KAYNAK: UŞAK HABER