Uşak Selçikler Belediyesi’nden havuz kiralamak isteyenler buraya! Fiyatı uygun

Uşak Selçikler Belediyesi’nden havuz kiralamak isteyenler buraya! Fiyatı uygun
GİRİŞ

Selçikler Belediye Başkanlığı’ndan açık yüzme havuzu kiralık ilanı geldi. Fiyatı bildiren Selçikler Belediye Başkanlığı, kiracı adaylarına seslendi.

Belediyelerinin kendilerine ait olan mal ve mülklerini meclis kararıyla satışa çıkarma yetkisi bulunduğu gibi kiraya verme yetkisi de bulunuyor. Uşak’ın belediyeleri de sık sık kamu geliri elde etmek için kiralama yöntemini kullanılıyor. Bu kapsamda Uşak’a bağlı olan Selçikler Belediye Başkanlığı’ndan da bir kiralama ilanı geldi.

Kendisine ait olan bir açık yüzme havuzu için kiralık ilanı veren Selçikler Belediye Başkanlığı, konuya ilişkin ayrıntıları bildirdi. Kira bedelini oldukça düşük tutan Selçikler Belediye Başkanlığı, açık teklif usulü yapılacak olan kiralama ihalesine ilişkin ayrıntıları kiralama yapmak isteyen Uşaklılar için tek tek bildirdi.

SELÇİKLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI, HAVUZU KİRAYA ÇIKARIYOR

Mülkiyeti Selçikler Belediye Başkanlığı’na ait olan Yıldıztepe Mahallesi’nin Çayır Sokak’ında yer alan yarı olimpik açık yüzme havuzu ve havuzun bulunduğu binanın kiralanacağını duyuran Selçikler Belediye Başkanlığı, kiralama için detayları paylaştı. Kiralama işleminin açık teklif usulü artırma ile yapılacağını duyuran kurum, bu tekliflerin 25 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 10.00’da alınacağını bildirdi.

AÇIK YÜZME HAVUZU, ÜÇ YIL İÇİN KİRAYA VERİLİYOR

Selçikler Belediye Başkanlığı odasında belediyenin encümeni huzurunda üç yıllığına kiraya verilecek olan açık yüzme havuzu ve içerisindeki bina için Katma Değer Vergisi (KDV) hariç 45 bin TL bedel belirlemiş olan Selçikler Belediye Başkanlığı, yüzde 3’ten geçici teminat alınacağını bildirerek bu bedeli bin 350 TL olarak duyurdu. İhale ile ilgili şartnamenin her gün mesai saatleri içerisinde belediyenin yazı işlerinden ücretsiz bir şekilde temin edilebileceğini duyuran Selçikler Belediye Başkanlığı, istenilen evraklarla birlikte başvuru yapanların teklif vermek için yetki sahibi olacağını belirtti.

KAYNAK: UŞAK HABER