Uşak Tarım Kredi marketleri boş kalmayacak: Pirinçler 35,25 TL’ye kadar düştü!

Uşak Tarım Kredi marketleri boş kalmayacak: Pirinçler 35,25 TL’ye kadar düştü!
GİRİŞ

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde devam eden indirimler kapsamında Uşaklıları ilgilendiren ekim ayı indirimleri belli oldu. İndirimler kapsamında fiyatlar epey düştü.

Uşak Tarım Kredi marketleri boş kalmayacak: Pirinçler 35,25 TL’ye kadar düştü! - Şimdilerde Türkiye’nin genelinde 1.000 şube ile hizmet vermeye devam eden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, şehrimizde de hizmet veriyor. Birbirinden indirimli ürünleri tüketiciler ile buluşturan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, uygun bütçeli alışverişi garanti ediyor. Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin ekim ayının ilk indirimleri de belli olmuş bulunuyor.

Her ay iki ayrı indirim kataloğu ile müşterilerini buluşturan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, Uşak’ta da geçerli olan ekim ayı indirimlerini duyurdu. 6 – 19 Ekim 2023 tarihleri arasında indirimlerin geçerli olacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, aynı zamanda bir sonraki indirimler için de müjdeli haberi verdi. İşte Tarım Kredi Kooperatifi marketleri ekim ayı indirimleri…

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKETLERİNDE EKİM İNDİRİMİ BAŞLADI

Ekim ayında bebek bezinden pirince kadar pek çok üründe indirime giden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bu indirimler kapsamında bazı ürünler için belirlemiş olduğu fiyatlar ile dikkat çekti. İşte Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin ekim ayı bazı indirimleri:

  • Baby Turco Ultra Paket Bebek Bezi Çeşitleri: 199,90 TL
  • TK Filiz Siyah Çay 3 KG: 279,90 TL
  • Bakpiliç Büyük Paket KG: 65,50 TL
  • Familia Plus Natural Kağıt Havlu 3 Katlı 16 Rulo: 109,90 TL
  • Elit Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 L: 65,90 TL
  • Bingo Sıvı Çamaşır Deterjanı 2145 ML: 89,90 TL
  • Bingo Soft Çamaşır Yumuşatıcısı 1440 ML: 49,90 TL
  • TK Anadolu Osmancık Pirinç 1 KG: 35,25 TL

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ’NDE İNDİRİM ORANI YÜZDE 50’YE ÇIKIYOR

Öte yandan Ticaret Bakanlığı’ndan gelen indirim çağrısı sonrasında hayat pahalılığını düşürmek için harekete geçen Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, indirim oranlarını artıracağını duyurdu. 16 Ekim 2023 tarihi itibariyle; süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un, deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi her evin temel ihtiyaç olan ürünlerde indirimi artıracak olan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, indirim oranlarını yüzde 50’ye kadar çıkaracağını bildirdi.

KAYNAK: UŞAK HABER