Uşak'ın Bölme Mahallesi'nde 15.351 metrekare tarla mahkemeden satılık

Uşak'ın Bölme Mahallesi'nde 15.351 metrekare tarla mahkemeden satılık
GİRİŞ

Uşak Merkez, Bölme Mahallesi, Akçukur Mevkii’nde bulunan 15.351 m² yüzölçümünde bir tarla, mahkemeden satışa çıkarılmıştır. Satışa çıkan mülk tapu kaydında “Tarla” vasfıyla kaydedilmiştir.

Tarla, Uşak İli Merkez İlçesi Bölme Mahallesi’nde bulunuyor ve tapu kaydında “Tarla” vasıfla kayıtlanmıştır. Tapu kaydında yüzölçümü 15.351,34 m2 olarak gösterilmiştir. İşte satışla alakalı diğer detaylar.

MUHAMMEN BEDELİ BELLİ OLDU

Tarlanın imar durumu ise Uşak Belediyesi’nin uygulama plan ve nazım plan kapsamında değildir. Çevre Düzeni Planına göre tarımsal nitelikli alanda kalan tarla, 100.000 ölçekli bir kapsamda değerlendirilmektedir.

Tarlanın “3083 Sayılı Yasanın 13. Maddesi gereğince kısıtlıdır.” şerhi vardır. Tarlanın muhammen bedeli 3.070.000 TL olarak belirlenmiş.

AÇIK ARTIRMA TARİHLERİ

Mahkeme, tarlanın satışını yapmak için artırma sürecini başlatmıştır. Artırma sürecinde iki farklı tarih aralığı belirlenmiştir.

10 Nisan - 17 Nisan tarihleri arasında 1. artırmanın yapılması planlanmaktadır. Saat 13.50

10 Mayıs - 17 Mayıs tarihleri arasında ise 2. artırmanın yapılması planlanmaktadır. Saat 13.50

Tarlanın satışına ilişkin detaylar ve şartlar esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/71 satış sayılı dosya numarası ile erişilebilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları da ilanda yer almaktadır. Satışa başvurmak isteyenlerin belirlenen tarihlerde ve miktarda teklif vermeleri gerekmektedir. Artırma başlangıcı ve bitişi için de aynı tarihlerde başvurular yapılabilir.

KAYNAK: UŞAK HABER