Uşak’ta 449 metrekare arsa mahkemeden satışı çıktı

Uşak’ta 449 metrekare arsa mahkemeden satışı çıktı
GİRİŞ

Uşak 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu’ndan yayınlanan son ilanla birlikte şehrimizde piyasa değerinin altında bir arsanın satışa çıktığı öğrenildi.

Uşak’ta 449 metrekare arsa mahkemeden satışı çıktı - Şehrimizde mahkeme kararı ile satılacak olan gayrimenkuller arasına bir yenisi daha eklendi. ‘Ortaklığın giderilmesi’ amacıyla böyle bir karar almış olan Uşak 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, yeni bir gayrimenkul satışa çıkardı. Bu gayrimenkul ile ilgili olarak ilan veren Uşak 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, gayrimenkulün arsa olduğunu bildirdi.

Şehrimizden satılacak olan yeni arsayla ilgili tüm özellikleri bildiren Uşak 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, aynı zamanda satışın açık artırma usulü yapılacağına da dikkat çekti. Piyasa değerinin altında bir fiyat veren Uşak 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, arsa yatırımı yapmak isteyenlere yayınladığı ilanla çağrıda bulundu.

UŞAK’IN MERKEZİNDEN ARSA SATILIYOR

Uşak’ın Merkez ilçesinde yer alan bu arsa için adres bildiren Uşak 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, arsanın Kemalöz Mahallesi 264 Ada 29 Parsel’de yer aldığını belirtti. Gayrimenkulün tapuda ‘arsa’ olarak kayıtlı olduğunu bildiren Memurluk, taşınmasın üzerinde yapılaşma olmadığına dikkat çekti. Yüzölçümü 449,33 metrekare olan bu arsanın ulaşımının kolay olduğuna dikkat çeken Uşak 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, taşınmazın geometrik olarak dikdörtgen biçimli bir arsa olduğunun da altını çizdi.

AÇIK ARTIRMA TARİHLERİ BELLİ OLDU

Kıymeti için 6.739.950,00 TL fiyat biçmiş olan Uşak 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, arsadan yüzde 10 KDV alınacağını da bildirdi. İlk açık artırmanın 14 Şubat 2024 tarihinde saat 14.30’da başlayacağını belirten Uşak 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, sona erecek zamanı ise 21 Şubat 2024 saat 14.30 olarak bildirdi. İkinci açık artırmaya ilişkin de açıklama yapan Uşak 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, bu açık artırmanın ise 15 Mart ile 22 Mart 2024 tarihlerinde saat 14.30’dan saat 14.30’a devam edeceğini duyurdu.

KAYNAK: UŞAK HABER