Uşak’ta tüm Bim’lerde büyük indirim: Elektrikli bisiklet 6.299 TL’ye satışta!

Uşak’ta tüm Bim’lerde büyük indirim: Elektrikli bisiklet 6.299 TL’ye satışta!
GİRİŞ

18 Ağustos Cuma Bim aktüel ürün kataloğu yayınlandı. Bu hafta Bim’de Kuba Katlanabilir Elektrikli Bisiklet sadece 6.299 TL’ye satışa çıkıyor. İşte Bim aktüel fırsatları…

Her hafta olduğu gibi bu hafta Cuma gününde de Bim’de birçok ürün cazip aktüel fiyat avantajları ile satışa sunulacak. 18 Ağustos 2023 Cuma günü itibariyle başlayan aktüel fırsatları kaçırmak istemeyen birçok vatandaş Bim mağazalarına akın etti.

Uşak başta olmak üzere tüm Bim mağazalarında geçerli olacak indirim fırsatları kapsamında bu hafta özellikle elektrikli bisikletlerde indirim seçenekleri dikkat çekiyor. Elektrikli bisikletlerin yanı sıra yapı malzemeleri ve ev gereçlerinde de avantajlı fiyatlar uygulanacak.

ELEKTRİKLİK BİSİKLETLERDE İNDİRİM DUYURULDU!

Bu hafta Bim’de öne çıkan aktüel ürün fırsatları arasında elektrikli bisikletler ilk sırada yer alıyor. Kuba Katlanabilir Elektrikli Bisiklet S15 modeli sadece 6.299 TL’ye satışa sunuluyor. Alfa Romeo Katlanabilir Elektrikli Bisiklet R1 modeli ise 16.999 TL’ye satışta. Alfa Romeo Katlanabilir Elektrikli Bisiklet R2 modeli ise 17.999 TL’ye satışa çıkacak.

Kuba Katlanabilir Elektrikli Bisiklet ise 10.999 TL’ye ve peşin fiyatına 9 taksit avantajları ile tüm Bim mağazalarından satın alınabilecek. Daha pek çok farklı üründe benzer cazip fiyat avantajları da duyurulmaya devam ediyor.

BİM 18 AĞUSTOS CUMA AKTÜEL KATALOĞU!

18 Ağustos Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere Bim’de sayısız üründe avantajlı fiyatlar duyuruldu. Aktüel ürün fırsatlarından yararlanarak vatandaşların dilediği ürünü uygun fiyatlar ile satın almaları sağlanacak. Elektrikli bisiklet modelleri başta olmak üzere birçok farklı üründe uygun fiyatlar dikkat çekiyor.

18 Ağustos 2023 Cuma Bim aktüel ürün fırsatları ise kısaca şöyle:

  • Redbull Racing Kickscooter A6 Pro: 11.999 TL
  • SGS Tek Akülü Darbeli Matkap Seti: 999 TL
  • 4+1 Merdiven: 379 TL
  • Polisan Acqua Tavan Boyası: 299 TL
  • LG 50 İnç UHD Smart TV: 13.499 TL
  • Polosmart Kablosuz Bluetooth Hoparlör: 179 TL
  • Polosmart Işıklı Selfie Çubuğu: 99 TL
  • Polosmart Mıknatıslı Araç İçi Telefon Tutucu: 99 TL