Uşak’ta tüp fiyatları güncellendi: 2 kg piknik tüpü 97 TL! Uşak tüp fiyatları…

Uşak’ta tüp fiyatları güncellendi: 2 kg piknik tüpü 97 TL! Uşak tüp fiyatları…
GİRİŞ

Uşak’ta tüp fiyatları bir kere daha güncellendi. 12 kg ev tüpü kullananlara kötü haber geldi. İpragaz ve Aygaz’ın güncel tüp fiyatları merak ediliyor. İşte Uşak güncel tüp fiyatları…

Türkiye’de Uşak başta olmak üzere birçok bölgede vatandaşlar tüp kullanımına devam ediyor. Doğalgazın birçok noktada yaygınlaşmasına rağmen tüp kullanan hane halkı sayısı da dikkat çekiyor. Küresel piyasalarda enerji sektöründe yaşanan olumsuzluklar ve yurt içindeki ekonomik etkenler tüp fiyatlarını da etkiliyor.

Uşak’ta evlerinde veya iş yerlerinde tüp kullanan vatandaşlar ise güncellenen tüp fiyatlarını yakından takip ediyor. 2 kg piknik tüpü fiyatı 99 TL’ye çıkarken, son güncelleme sonrasında 25 kg ticari tüp fiyatı ise 1.003 TL’ye yükseldi.

UŞAK GÜNCEL TÜP FİYATLARI NE KADAR?

Aygaz ve İpragaz tarafından Uşak’ta Ağustos ayı itibariyle satışa sunulan tüp fiyatları güncellendi. Bu kapsamda evinde veya iş yerlerinde tüp kullanan veya küçük tüp ihtiyacı olan vatandaşların güncel fiyatlar üzerinden alışveriş yapmaları gerekiyor.

Uşak Aygaz güncel tüp fiyatları ise şöyle:

  • Aygaz Sanayi Tüpü 45 kg: 1.891 TL
  • Aygaz Gri Küçük Tüp 2 kg: 97 TL
  • Aygaz Ticari Tüp 24 kg – 1.002 TL
  • İpragaz Uşak güncel tüp fiyatları ise şöyle:
  • İpragaz Piknik Tüpü 2 kg: 99 TL
  • İpragaz Sanayi Tüpü 45 kg: 1.876 TL
  • İpragaz Ticari Tüp 24 kg: 1.003 TL

UŞAK 12 KG EV TÜPÜ FİYATI NE KADAR?

Uşak’ta önde gelen gaz firmalarından olan Aygaz ve İpragaz’ın güncel tüp fiyatları tarifleri güncellenmeye devam ediyor. 2023 Ağustos ayı itibariyle Uşak ilinde geçerli tavsiye edilen KDV dahil satış fiyatları, 12 kg ev tüpü için İpragaz tarafından 500 TL olarak duyuruldu.

Aygaz tarafından EPDK’ya bildirilen KDV dahil tavan satış fiyatları ise Uşak ili için Ağustos 2023 tarihi itibariyle 12 kg ev tüpü için 500 TL olarak belirlendi. Firmalara ve tüp çeşitlerine göre fiyatlar da değişmektedir.

KAYNAK: UŞAK HABER