Uşak’tan 8 kata müsaadeli 6 bin metrekare arsa satışa çıktı

Uşak’tan 8 kata müsaadeli 6 bin metrekare arsa satışa çıktı
GİRİŞ

Uşak İcra Dairesi’nden arsa satış haberi geldi. Taşınmaza ilişkin bilgi veren Uşak İcra Dairesi, almak isteyenler için arsanın kıymetini bildirdi.

Yeni bir karar ile Uşak’tan arsa satışı gerçekleştireceğini duyuran Uşak İcra Dairesi, satışa çıkacak olan arsaya ilişkin bilgi verdi. Arsanın bir borçtan dolayı satışta olduğunu duyuran Uşak İcra Dairesi, arsaya ilişkin ayrıntıların UYAP sistemi üzerinden 2022/31243 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabileceğini bildirdi.

Söz konusu taşınmazın Merkez ilçenin Fatih Mahallesi’nde olduğunu belirten Uşak İcra Dairesi, arsanın yüzölçümünü 6.000 metrekare olarak ilan etti. İnşaat tarzı ayrık nizamda 8 kata müsaadeli olan konut alanı olarak arsanın kullanılabileceğini belirten Uşak İcra Dairesi, arsanın kıymeti ve satışına ilişkin de ayrıntılı bilgi verdi.

UŞAK İCRA DAİRESİ, İKİ ARTIRMA YAPACAK

Satışta olan arsanın kıymetini 21 milyon TL olarak belirlemiş olan Uşak İcra Dairesi, arsadan yüzde 10 KDV alınacağını duyurdu. Arsanın açık artırma usulü satılacağını belirten Uşak İcra Dairesi, ilk artırmanın 30 Ocak 2024 tarihinde saat 14.30’da başlayacağını belirtti. Artırmanın bitiş tarihi ise, 23 Şubat 2024 saat 14.30 olarak Uşak İcra Dairesi tarafından belirlendi.

Uşak İcra Dairesi’nden 2 artırmaya ilişkin de tarih bilgisi geldi. Söz konusu artırmanın 23 Şubat 2024 tarihi saat 14.30’da başlayacağını belirten Uşak İcra Dairesi, bu artırmanın biteceği tarihi ise, 1 Mart 2024 saat 14.30 olarak duyurdu.

KAYNAK: UŞAK HABER