Yeni Hyundai Elantra Türkiye'de satışta! Fiyatı ve özellikleri neler?

Yeni Hyundai Elantra Türkiye'de satışta! Fiyatı ve özellikleri neler?
GİRİŞ

Hyundai’ın son yıllardaki başarılı modellerinden Yeni Elantra Türkiye’de satışa çıktı. Keskin hatları, fiyatı ve teknik detayları ise dikkat çekiyor. İşte Yeni Elantra fiyatı ve özellikleri…

Yeni Hyundai Elantra Türkiye'de satışta! Fiyatı ve özellikleri neler? - Güney Koreli otomobil devi Hyundai, Türkiye’de de en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde tasarım yönünde ciddi bir atılım gösteren Hyundai, Yeni Elantra modelinde de tasarımıyla öne çıkıyor.

Kısa süre önce Yeni Kona’nın tanıtımını yaparak B – SUV segmetinde dikkatleri üzerine çıkan Hyundai, keskin hatlara sahip sedan modeli Elantra’yı Türkiye’de satışa sundu. Tasarımı ve artan gelişmiş güvenli donanımları çok keskin hatlara sahip olması da dikkat çekiyor.

yeni-hyundai-elantra-4.jpg

PRİME VE ELİTE DONANIM SEVİYELERİYLE GELİYOR!

Türkiye’de Prime ve Elite olmak üzere iki farklı donanım seviyesi ile satışa sunulan Hyundai Elantra, teknolojik özellikleriyle ve tasarımıyla oldukça iddialı görüldü. LED MFR ön farklar, LED gündüz sürüş lambaları, 17 inç alüminyum alaşımlı jantlar, akıllı hız limitleme gibi pek çok özellik barındırıyor.

Açılabilir tavan, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar ve 9 farklı gövde rengiyle de dikkatleri üzerine çeken Hyundai Yeni Elantra, Türkiye’de 1.6 litrelik benzinli iki farklı donanım seviyesi ile satışa çıkan Hyundai Elantra, tasarımındaki keskin hatlar ile hem olumlu hem de olumsuz bazı eleştiriler de aldı.

yeni-hyundai-elantra-2.jpg

HYUNDAİ YENİ ELANTRA FİYATI NE KADAR?

Türkiye’de yepyeni ve güçlü bir sedan modeliyle satışa başlayan Hyundai, Yeni Elantra modeli için iki farklı donanım seviyesi sunuyor. Her iki donanım seviyesinin özelliklerine göre farklı fiyat seçenekleri görülüyor. Sınıfındaki araçlara göre de iyi bir fiyat performans sunan Elantra, otomobil satın almak isteyenler için iyi bir alternatif olmaya devam ediyor.

Türkiye’de 2023 Ağustos ayı itibariyle fiyat listelerini güncelleyen Hyundai, Yeni Elantra modelleri için azami maksimum liste fiyatını duyurdu. Bu kapsamda güncel Hyundai Yeni Elantra fiyat listesi şöyle:

  • Hyundai Elantra 1.6 MPI Prime CVT Benzin/Otomatik: 1.395.000 TL
  • Hyundai Elantra 1.6 MPI Elite CVT Benzin/Otomatik: 1.580.000 TL

KAYNAK: UŞAK HABER