Yüzde 0,99 faizli kredi sona erdi: Togg alacaklar için yeni kredi faiz oranları

Yüzde 0,99 faizli kredi sona erdi: Togg alacaklar için yeni kredi faiz oranları
GİRİŞ

Togg alacaklara kötü haber geldi. Togg T10X modeli için özel olarak oluşturulan kredi kampanyası sona erdi. 0,99 faizli kredi kampanyası sonrası yeni faiz oranları merak ediliyor.

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg kısa süre önce yola çıktı. T10X modeliyle satışları başlayan Togg için özel bir kredi paketi de oluşturulmuştu. Edinilen bilgilere göre Togg satın almak isteyen kişiler için artık bu kredi kampanyasının sona erdiği ifade ediliyor.

Togg T10X modeli için geçerli olan kredi kampanyasının sona erdiği haberini paylaşan Webtekno, yüzde 0,99 faiz oranları ile kredi kullanılabildiğini aktarmıştır. Kamu bankaları üzerinden verilen kredinin sona erdiği ifade ediliyor.

TOGG’A ÖZEL KREDİ KAMPANYASI SONA ERDİ!

Webtekno’da yer alan habere göre, Gazeteci Emre Özpeynirci’nin yaptığı açıklamada bankalara Togg ile ilgili tebliğ gönderildiği ifade edildi. Söz konus tebliğ kapsamında yüzde 0,99 faiz oranları ile Togg için alınan kredinin son erdiği ifade ediliyor.

T10X modeliyle dikkatleri üzerine çeken Togg, kısa sürede büyük bir satış başarısı da elde etti. Togg satışlarının desteklenmesine ilişkin hayata geçirilen kredi kampanyası ise piyasa koşullarına göre çok daha düşük faiz oranlarına sahipti. Ancak bu uygulamanın artık sona erdiği ve yeni faiz oranlarının geçerli olduğu ifade ediliyor.

TOGG YENİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Togg T10X modeline yönelik oluşturulan uygun kredi paketinin sona erdiği ifade ediliyor. Edinilen bilgilere göre bankalara bu konuda yeni bir tebliğ gönderildi. Söz konusu tebliğe göre vatandaşlar Togg için kredi kullanmak istediklerinde yüzde 1,59 yeni faiz oranlarıyla finansman alacak.

Piyasalarda ise şu an için normal bir taşıt kredisi için ortalama yüzde 2,60’dan başlayan faiz oranları geçerli oluyor. Bu oranlara göre yine Togg için nispeten uygun bir faiz oranı sunuluyor. 29 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Togg taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,59 olarak güncellendiği ifade ediliyor. Ayruca Togg T10X modeli için en fazla araç bedelinin yüzde 50’si kadar kredi kullanılabiliyor ve 36 aya kadar da vade sunuluyor.

KAYNAK: UŞAK HABER