Ziraat Bankası'ndan sene sonu desteği! Günlük 80 TL'ye 40 bin TL anında hesabınızda

Ziraat Bankası'ndan sene sonu desteği! Günlük 80 TL'ye 40 bin TL anında hesabınızda
GİRİŞ

Toplumun her kesimini doğrudan etkileyen olumsuz ekonomik gelişmeler, nakde olan ihtiyaçların da artmasına yol açtı. Bu noktada Ziraat Bankası, avantajlı desteğini duyurdu.

Ziraat bankasından sene sonu desteği! Günlük 80 TL'ye 40 bin TL anında hesabınızda - Koronavirüs salgınının başlaması ile birlikte kötüleşmeye başlayan ekonomik şartlar, salgın kontrol altına alınmış olmasına rağmen milyonlarca kişinin bütçesini zorlamayı sürdürüyor. Artan enflasyon ve oluşan kur farkı başta olmak üzere çok çeşitli değişkenlerin etkileri ile ağırlaşan gündelik hayat şartları, özellikle sabit maaşlı vatandaşların temel ihtiyaçlarının dahi önüne geçiyor.

Orta ve dar gelirli vatandaşlar başta olmak üzere toplumun her kesimi ağırlaşan ekonomik şartlardan nasiplerini alırken bu süreçte nakit desteğine yönelik sorgulamalar da hız kazandı. Bütçelerini, eşten dosttan borç isteyerek değil de banka kredileri ile desteklemek isteyen tüketiciler, özellikle kamu bankalarının kredi ürünlerine yöneldi. Bu noktada devreye giren Ziraat Bankası düzenlemiş olduğu ekim ayı tüketici kredisi kampanyası ile yüzleri bir nebze olsun güldürmeyi başardı.

turk-lirasi-para-1.jpg

TAKSİT ÖDEME KOLAYLIĞI

Kamu bankacılığının en deneyimlileri arasında yer alan Ziraat Bankası, gündelik ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına nakit desteğine ihtiyaç duyanlara seslendi. Bütçeleri doğrultusunda bir kredi fırsatı yakalamanın yolunu arayanlara, 3 ayda bir taksit ödemeli finansman desteğini tanıtan kamu bankası, söz konusu ürününün başvurulara açık olduğunu bildirdi.

zirrat-bankasi-kredi.png

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ TAKSİTLERİ NE KADAR?

Şubeleri, mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranı aracılığı ile başvurulara açmış olduğu tüketici kredisi ürünü için bir örnek maliyet tablosu da oluşturan Ziraat Bankası, söz konusu verileri şu şekilde sıraladı:

  • Kredi tutarı: 40 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 3,94
  • Aylık taksit tutarı: 2.455,38 TL

KAYNAK: UŞAK HABER