Ziraat, Denizbank ve İş Bankası’ndan düşük faizli öğrenci kredisi!

Ziraat, Denizbank ve İş Bankası’ndan düşük faizli öğrenci kredisi!
GİRİŞ

Öğrencilere devlet desteklerine ek olarak bankalardan uygun krediler gelmeye devam ediyor. Ziraat, İş Bankası ve Denizbank’tan düşük faizli öğrenci kredisi şartları neler?

Türkiye’de eğitim ve öğretim faaliyetlerini maddi yönden destekleyerek sürdürmek isteyenler için bankalardan eğitim kredileri sunulmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından üniversite öğrencilerine veren KYK burs ve kredilerine ek olarak banklardan da kredi destekleri sunuluyor.

Öğrencilere düşük faizli ve uygun geri ödeme seçenekleriyle sunulacak kredi destekleri ile eğitim masraflarını en aza indirmeleri sağlanacak. Ziraat Bankası, Denizbank ve Türkiye İş Bankası tarafından krediler verilmeye devam ediyor.

2023/02/21/para-5.jpg

ZİRAAT BANKASI ÖĞRENCİ KREDİSİ ŞARTLARI NELER?

Takvim’de yer alan habere göre, Ziraat Bankası tarafından öğrencilere ve çocukları eğitim gören ailelere kredi sağlanıyor. 36 aya kadar vadeli olarak kullandırılacak kredi kapsamında 10.000 TL’ye kadar destek verliyor.

Öğrencilerin okul, dershane, kurs ve diğer eğitim masraflarını karşılamaları için sağlanan kredi kapsamında düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri sunuluyor. Doğrudan öğrencilere verilecek kredilerde banka tarafından kefil ve teminat şartları da aranabiliyor.

2023/02/21/para.jpg

İŞ BANKASI ÖĞRENCİ KREDİSİ DETAYLARI!

Türkiye İş Bankası tarafından da öğrencilere çeşitli eğitim kredileri sunuluyor. Özel okula okuyan öğrencilere destek sağlayan İş Bankası, banka ile anlaşmalı özel okulların ücretlerinin ödenmesinde destek sağlıyor. Kredi faizi %3 sabit olarak belirlenmiş ev vadeler arasında da farklılıklar olabilmektedir. Söz konusu kredi sadece özel okul öğrencileri için geçerlidir. Kredi şartlarını sağlayan öğrencilerin krediden avantajlı oranlar ile yararlanması sağlanmaktadır.

2023/02/27/para-12.jpg

DENİZBANK ÖĞRENCİ KREDİSİ DESTEĞİ!

Öğrencilere kredi veren bankalar arasında Denizbank’ta öne çıkıyor. Yine Takvim’in haberine göre, öğrencilere 36 ay vadeli kefilsiz öğrenci kredisi sunuluyor. Söz konusu kredi kapsamında teminat talep edilmemekte ve evrak da istenmemektedir. 18 yaşını geçmiş ve daha önce Denizbank’ta kullanılan aktif bir hesabı olan vatandaşlar yararlanabiliyor. Öte yandan öğrenciye kredi verilmesi için aile ile olan para trafiğinin Denizbank hesabı üzerinden gerçekleşmesi gibi şartlar da bulunuyor. Faiz oranları ve geri ödeme koşulları ise farklılık göstermektedir.

KAYNAK: UŞAK HABER