Hafta sonu planı yapanlar dikkat! Uşak’ta hafta sonu yağış var

Hafta sonu planı yapanlar dikkat! Uşak’ta hafta sonu yağış var
GİRİŞ

Ülke çapında mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar Uşak’ta da etkili oldu. Ama hafta sonu sıcaklıklar düşecek ve yağmur geliyor.

Uşak’ta hafta sonu hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Uşak’ta hafta sonu parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı bir hava hakim olacak.

Sıcaklık ve nem oranlarında da değişiklikler yaşanacak. Uşak’ta hafta sonu hava durumu ile ilgili detaylar şu şekilde…

BUGÜN HAVA PARÇALI BULUTLU

Uşak’ta bugün hava parçalı bulutlu olacak. Sabah saatlerinde güneşli bir hava görülecek. Öğle saatlerinden itibaren ise bulutlar artacak. Akşam saatlerinde ise hava açık olacak. Bugün Uşak’ta sıcaklık en düşük 6 derece, en yüksek 17 derece olacak. Nem oranı ise en düşük yüzde 33, en yüksek yüzde 66 olacak. Rüzgar ise hafif eserek, zaman zaman orta kuvvette esecek.

CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ SAĞANAK YAĞIŞLI

Uşak’ta Cumartesi ve Pazar günleri ise hava sağanak yağışlı olacak. Cumartesi günü sabah saatlerinde hava bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren ise sağanak yağış başlayacak. Yağış akşam saatlerine kadar devam edecek. Pazar günü ise sabah saatlerinde hava açık olacak. Ancak öğle saatlerinden itibaren tekrar sağanak yağış görülecek. Yağış gece saatlerine kadar sürecek.

Cumartesi günü Uşak’ta sıcaklık en düşük 5 derece, en yüksek 15 derece olacak. Nem oranı ise en düşük yüzde 40, en yüksek yüzde 94 olacak. Pazar günü ise sıcaklık en düşük 4 derece, en yüksek 11 derece olacak. Nem oranı ise en düşük yüzde 67, en yüksek yüzde 96 olacak. Rüzgar ise Cumartesi ve Pazar günleri orta kuvvette esecek.

KAYNAK: UŞAK HABER