Meteoroloji uyardı: Uşak’ta hava soğuk ve bulutlu olacak

Meteoroloji uyardı: Uşak’ta hava soğuk ve bulutlu olacak
GİRİŞ

Uşak’ta hafta boyunca hava soğuk ve bulutlu olacak. Sıcaklık 2 ile 17 derece arasında değişecek. Nem oranının yüzde 34 ile yüzde 86 arasında değişeceği haftada yağış beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uşak’ın güncel sıcaklık verilerini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre haftanın ilk iki günü Uşak’ta çok bulutlu bir hava hakim olacak.

Bugün kentte sıcaklık en düşük 4, en yüksek 13 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 48 ile yüzde 81 arasında olacak. Haftanın diğer günlerindeki resmi sıcaklık verileri ise şu şekilde:

usak-hava-durumu.png

ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE PUSLU

27 Şubat Salı günü ise sıcaklık biraz daha düşecek. En düşük 2, en yüksek 14 derece olacak. Nem oranı da yüzde 51 ile yüzde 86 arasında değişecek.

Haftanın ortasında Uşak’a puslu bir hava hakim olacak. 28 Şubat Çarşamba günü sıcaklık en düşük 5, en yüksek 16 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 45 ile yüzde 73 arasında olacak. 29 Şubat Perşembe günü ise sıcaklık biraz daha yükselecek. En düşük 4, en yüksek 17 derece olacak. Nem oranı da yüzde 43 ile yüzde 78 arasında değişecek.

CUMA PARÇALI BULUTLU

Haftanın son iş günü Uşak’ta hava parçalı bulutlu olacak. 01 Mart Cuma günü sıcaklık en düşük 4, en yüksek 16 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 34 ile yüzde 65 arasında olacak.

Uşak’ta hafta boyunca hava soğuk ve bulutlu olacağı için vatandaşların sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde kalın giyinmeleri ve ıslak kalmamaları tavsiye ediliyor. Puslu günlerde yola çıkacaklar da görüş mesafesine çok dikkat etmelidir.

KAYNAK: UŞAK HABER