İsmail Güneş: Yalım, yaparsa kendine otel yapar

İsmail Güneş: Yalım, yaparsa kendine otel yapar
GİRİŞ

Karaağaç Mahallesi’nde düzenlenen Gençlik Parkı’nın açılışında konuşan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “Sahte vaatler ürettikleri yetmezmiş gibi sloganlarını da bizden çalıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a başarılı çalışmaları için teşekkürlerini ileten Güneş, “Belediye başkanımız o kadar çalışmış ki sürekli yeni bir tesis açılışında sizlerle bir araya geliyoruz. Geçirdiğimizin beş yıllık dönemin meyvelerini hep beraber topluyoruz.” dedi.

GÜNEŞ, “KENDİ SLOGANLARINI DAHİ ÜRETEMİYORLAR.”

Vatandaşı boş vaatlerle kandırmak yerine, beklentilerini karşılayacak hizmetleri mahallelere kazandırdıklarına dikkat çeken İsmail Güneş, “Normal olarak sizlere verilen vaatler çok. Ama Mehmet Çakın Başkanımızı diğer adaylardan ayıran en büyük özellik, vaatlerini yerine getirerek kendini ispatlamış olmasıdır. AK Parti; Marmaray, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Çanakkale Köprüsü gibi birçok büyük projeyi hayata geçirmiştir. Ondan sonraysa, yaparsa AK Parti yapar sloganı ortaya çıkmıştır. Ama kendi sloganlarını dahi üretemeyen bazı arkadaşlar, bizim sloganımızı alıp kendisine uyarlamaya çalışmış. Sloganımızı kendi sloganı gibi kullanan o arkadaş ile beraber geçen dönem milletvekilliği yaptım ve şunu gördüm. Görevdeki süresi boyunca Sivaslı’ya bir otel, Hacıkadem’e bir otel yaptı. Eğer bu dönem, Allah kazandırmaz ama kazanır dersek yaparsa sadece kendine otel yapar. Mehmet Çakın Başkanımız ise, vatandaşlarımız için parklar, spor alanları, sosyal tesisler yapar. Uşak’ımızın geleceği gençlerimiz için merkezler yapar. Buradaki farkı anlamanız gerek. Boş vaatlerde bulunanlarla, hizmetleri sizlere sunanları iyi ayırt etmek lazım.” ifadelerini kullandı.

Yıllarca Karaağaç Mahallesi’nin vermiş olduğu desteği her daim arkalarında hissettiklerini belirten Güneş, “Devletimiz bizim yanımızda. Her projemize destek veriyorlar. Yeni dönemde de inşallah Başkanımızın geniş vizyonu ve devletimizin desteği sayesinde birçok kapsamlı projeyi Uşakla buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

KAYNAK: UŞAK HABER