İYİ Parti Uşak Belediye Başkanı Adayı Gür’den Uşak için Şehir Master Planı

İYİ Parti Uşak Belediye Başkanı Adayı Gür’den Uşak için Şehir Master Planı
GİRİŞ

Uşak İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, seçim çalışmalarına devam ediyor. Gür, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla Uşaklılara seslenerek, vatandaşları hak ettikleri hizmete kavuşturacaklarını söyledi.

Özellikle Aybey, Elmalıdere, Bozkurt Mahallesi’ndeki vatandaşlara seslenen Gür, seçim vaatlerinin bir kısmını duyurdu. Genel olarak kuzey mahallelerindeki vatandaşlara bugüne kadar pek çok vaat verildiğini ancak vatandaşların sadece duygularının sömürüldüğünü ifade eden Başkan Adayı Gür, belirtilen mahallelerin yaşam standartlarının artırılması amacı ile çalışacaklarını belirtti.

g3.jpg

ŞEHİR MASTER PLANI DEVREYE ALINACAK

Gür, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında Aybey, Elmalıdere ve Bozkur Mahallesi’ndeki vatandaşların yaşam standartlarının ve kalitelerinin artırılması amacıyla şehir master planının devreye alınacağının müjdesini verdi. Açıklamasının devamında Uşaklılara seslenmeye devam eden Başkan Adayı Gür, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Uşağımızın gelecek 50 – 100 yılını hep beraber sizlerle paylaşıp planlayıp bu bölgeleri değer kazanması, şehrimizin diğer mahalleri ile yaşam şartlarının mahallelerimiz içerisindeki doğa alanımızın, parklarımızın, kreşlerimizin, okullarımızın yapılmasının planlamasını yapacağız”

g2.jpg

DEPREME DAYANIKSIZ BÖLGELERİN HIZLA DÖNÜŞÜMÜ YAPILACAK

İYİ Parti’nin Uşak Belediye Başkan Adayı Gür, projenin detayları hakkında yaptığı açıklamasında “Peki, bunu ne ile yapacağız? Bunu öncelikle kamu kuruluşlarının kamu yatırımlarının şu kuzeyde görmüş olduğunuz 40 metrelik yol bölgesinin serpiştirilerek ve Uşak’taki bina envanterlerinin hızlı bir şekilde çıkarılıp depreme dayanıksız bölgelerin hızla dönüşümünü sağlayacak belediyenin öncülük yapacağı sosyal konutları da bu bölgelere serpiştireceğiz” ifadesini kullandı.

Bölgeler için cazip alanların oluşturulacağını da sözlerine ekleyen Gür, belirtilen mahallelerdeki düzensiz, binaların da kentsel dönüşüme sokulacağının da altını çizdi.

KAYNAK: UŞAK HABER