Uşak Milletvekili İsmail Güneş müjdeyi verdi: Uşak’a yeni sağlık yatırımları geliyor!

GİRİŞ

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, Uşak’a iki yeni sağlık tesisi yapılacağını duyurdu.

Uşaklılar için güzel haber Milletvekili İsmail Güneş’ten geldi. AK Parti iktidarlarının sağlık altyapısına büyük katkı sağladığını belirten Vekil Güneş, Uşak’a 2 yeni sağlık tesisi müjdesini verdi.

Meclis Genel Kurulunda konuşan Güneş, Uşak’ta depreme dayanıklı olmayan eski hastanelerin yıkılıp yerine daha sağlam binaların yapıldığını ifade etti. AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak’a yapılacak olan yeni yatırımlara da konuşmasında değindi. İşte Vekil Güneş açıklamalarının ilgili bölümleri.

ESKİ HASTANELER YIKILDI, YERİNE YENİLERİ YAPILIYOR

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak’ta depreme dayanıksız olan eski hastanelerin yıkıldığını ve yerlerine modern hastaneler inşa edildiğini söyledi.

Milletvekili Güneş, Uşak’ta 60 yataklı Eşme ve Banaz devlet hastanesinin, 700 yataklı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinin, 30 yataklı Sivaslı devlet hastanesinin ve Karahallı ve Ulubey devlet hastanesinin hizmete girdiğini ifade etti. Güneş “Ayrıca 27 aile ve toplum sağlığı merkezi açılmıştır. Uşak Dörtyol’daki eski devlet hastanesi yerine 250 yataklı yeni devlet hastanesi yapımı devam etmektedir. Eski Uşak SSK hastanesi alanına ise ağız, diş sağlığı merkezi, sağlıklı yaşam merkezi, 112 acil sağlık hizmet merkezi kurulmaktadır.”

CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Güneş, konuşmasının sonunda, sağlık alanında Uşak’a ve Türkiye’ye sayısız yatırım kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Milletvekili Güneş, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, sağlıkta dönüşüm programı sayesinde, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaşmış, kalite ve standartlar yükselmiştir. Uşaklı hemşehrilerimiz de bu hizmetlerden faydalanmaktadır. Cumhurbaşkanımıza minnettarız” şeklinde konuştu.

KAYNAK: UŞAK HABER